16

Анонимен

преди 5 години

Къф е тоя наркоман и защо ме занимават с него?!

15

fo

преди 5 години

Това, че не сте чували за някого, показва само колко бедна е общата ви култура. Но ако ви питам за Фики и Милко, всички ги знаете. Явор е много тихо, добро и интелигентно момче, ако оставим настрана музикалните му изяви. Изкарва прехраната си като готвач. Загуби баща си твърде рано и може би това го тласна в грешната посока. Яворе, с теб сме! Обичаме те и те чакаме да се възстановиш! А на всички онези, които се изказват негативно, мога да кажа само че ви съжалявам. Толкова сте бедни духовно..

14

-10

преди 5 години

До NightbornА ти пък какъв си, че трябва да ти четем писанията. Слушай си Ивана и не ни се навирай в очите.

13

Nightborn

преди 5 години

Тоя, дори не съм го и чувал. Че и групата му. И, питам, какъв, аджеба е тоя, че трябва да знам как е паднал след като се е надрусал?С какво тоя и подобните му допринесли за обществото?! Безполезни търтеи, нищонеправещи, ама с голямо самочувствие и изживяване за нещо велико. Като човек му пожелавам да се оправи. Тоест да се оправи от раните си, както и да спре наркотиците! Като гражданин, обаче ви казвам- "Спрете да ни навирате в очите, такива, откровени б_о_клуци!

12

СС

преди 5 години

Тоз пък кой е,че трябва да знаем за зависимостите му ...

11

Абе

преди 5 години

До: ... е, как, окървавен, пък следи от насилие върху него не са открити...Сам ли се е бил, що ли ?Ако ти продадат развален сандвич, отхапваш веднъж, плюеш и хвърляш. Ама ако си инжектираш скaпана дpoга, няма как да я изплюеш - падаш на земята и почваш целия да се тресеш и да се гърчиш така стават тия наранявания.Не може да оставят без медицинска помощ жив човек но лекарите никога не се престарават, когато лекуват наркомани.

10

jns

преди 5 години

До Анонимен 3Да де,прав си! Ама защо трети ден ни занимават с тоя човек?!

9

Анонимен

преди 5 години

като се дрогират им се привиждат караконджулистрахови халюцинации и вадят ножа да колятда не си им насреща на тези отпадъцитова са бъдещи убийци на близките си или приятелите си

8

Анонимен

преди 5 години

Това наркоманче не заслужава да бъде лекуване, това не е човек вече, да е мислил навремето преди да започне да друса.

7

Анонимен

преди 5 години

И тоя ли наркоман е с предимство?Така както навремето беше онази самоубийца,пишман гимнастичка.Щом всеки може да плаща солено и пресолено на лекарската мафия,то поне си потърсете парите и от тях.Щом тозирима пари за дрога,ще има и за лечение.Ако не-аут и така.И без това имаше смъртен случай на човек (пред Пирогов),за който лекарите давали клетва не се погрижиха.

6

Пешо

преди 5 години

Е, как, окървавен, пък следи от насилие върху него не са открити...Сам ли се е бил, що ли ?

5

Анонимен

преди 5 години

Съжалявам, но не знам почитателите на тази група как може да слушате такива подобия на звуци. Абсолютно наркоманска работа. The Doors е нещо съвсем друго.

4

До 2-Анонимен

преди 5 години

Как точно се лекува човек който иска да се ,,самоубие " с дрога бе пубере.А ми как ще лекуваш здрав човек? Естествено че човек се лекува когато ,,стане нещо".Ти лекуваш ли си болестите в момента или чакаш да ,,стане нещо и тогава",или си на възраст в която се смяташ за безсмъртен.Май наистина ти има нещо ,но то е свързано с мозъчните гънки-*** на доплер!

3

Анонимен

преди 5 години

Какво значение има това-дали се дрогирал ,как се дрогирал ,къде се дрогирал.Животът си е негов- ако иска ще живее ако иска няма да живее. Всички сме просто пътници. Или някои се гласят да изкарат поне до 150 години?

2

Анонимен

преди 5 години

тия доктори как не лекуват хората приживе?чак като стане нещо чак тогава викат колко са зле хората...ей сега сума време докторите ми викат - нищо ти няма, момче ;)

1

Анонимен

преди 5 години

Как бе, тука вчера разни разбирачи ни убеждаваха как тоя не бил виждал дрога даже и на снимка.