Снимка: Reuters

Голямата звезда на рока и един от създателите на Pink Floyd - Роджър Уотърс, ще изнесе концерт у нас през следващата година. Той ще бъде част от турнето му Us+Them, което ще стартира през 2018 г.

На официалния му сайт вече са обявени дати за януари и февруари в Австралия и Нова Зеландия, както и за Австрия и Германия през май и първата половина на юни.

От информацията става ясно, че шоуто на Уотърс ще бъде представено в 23 европейски държави, включително и България. Скоро предстои да бъдат обявени и датите за концертите.

В специалния сетлист за турнето са включени парчета от новия проект на Роджър "Is This the Life We Really Want", който излезе в началото на юни, както и от албумите на Pink Floyd - "The Dark Side of The Moon", "The Wall", "Animals", "Wish You Were Here".

Роджър Уотърс вече гостува у нас през 2013 г. с уникалното шоу "The Wall" пред препълнените трибуни и терен на стадион "Васил Левски". Тогава той не изневери на стила си и освен хитовете си вкара и политически момент в шоуто си, свързано с тогавашната обстановка в страната ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase