Дейв Мъстейн. Снимка: М.Е. Мюзик
fallback

Една от най-влиятелните метъл групи на нашето време - Megadeth, идва за концерт у нас на 7 юли, съобщиха организаторите от М.Е. Music. Бандата, начело с Дейв Мъстейн, ще забие в столичната зала "Универсиада".

Билетите могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg, като продажбата им стартира в 10:00 ч. на 27 януари, сряда.

Първите 200  билета ще бъдат на промоционална цена от 55 лв., а след тяхното изчерпване редовната цена ще бъде 65 лв.

Ще им 200 броя билети Priority Access по 75 лв., като притежателите им ще бъдат допуснати в залата в деня на концерта 15 минути по-рано от останалата публика. 70 броя ВИП билети по 80 лв. пък са за ложата на зала Универсиада.

Megadeth е основана през 1983 г. в Сан Франциско. Лице на бандата, създател и основен композитор е Дейв Мъстейн. Заедно с Metallica, Slayer и Anthrax са част от "Голямата четворка".

За своята над 30-годишна кариера групата издава 15 студийни албума, 5 от които – платитени, реализира над 50 милиона продажби на пет континента, прави десетки суперуспешни турнета и печели заклети фенове в цял свят.

Сред емблематичните за бандата парчета са "Symphony of Destruction", "Hangar 18", "Peace Sells", “Rust In Peace..." и др.

Само преди броени дни, на 22 януари, излезе и последният 15-ти албум на групата – "Dystopia". Това е студийният дебют на новия китарист на Megadeth Кико Лурейро, свирил до скоро в бразилската прогресив банда Angra. Другото ново лице в групата е барабанистът Крис Адлър, познат на публиката от Lamb Of God.

В подкрепа на "Dystopia" Megadeth тръгват на голямо световно турне, което стратира през февруари от Далас, САЩ. Европейската му част ще бъде открита в началото на юни с шоу в Милано, а само месец по-късно българската публика ще види легендарната банда на живо и у нас.

Очаква се Megadeth да пристигнат у нас в състав Дейв Мъстейн – вокал, китара, Дейвид Елефсън – бас, Кико Лурейро – китара и Крис Адлър – барабани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Корин

преди 8 години

До Метъл ХристиянинАз те предизвиквам сам да провериш нещата които съм писал и да видиш истина ли са или не са. Ти сам ще си бъдеш свидетел на това.До LethianDreamИскаш да потулиш истината защото не ти е изгодно да се знае от хората, но няма да стане. Ако коментарите се изтрият пак ще ги поствам всеки ден в колкото се може повече теми.

58

Корин

преди 8 години

До Метъл ХристиянинВъпроса е че не са крайности. Ако си истински вярващ в Словото Божи християнин ти трябва да знаеш и че дявола съществува и че той "обикаля наоколо като рикащ лъв, гледайки кой може да погълне". Затова и Господа Иисуса Христа заръчва на учениците си да бъдат трезви и бдителни. Апостол Павел казва че ние трябва да сме наясно със схемите на дявола да не би той по някакъв начин да вземе преимущество над нас.

57

LethianDream

преди 8 години

Пич, явно в сектата не ви учат на правопис, вземи поне слагай запетаи малко от малко.Не бери грижа за нас и какво слушаме, слушай си там хоровете на Йоан Кукузел и не се бъркай в неща, които не разбираш! Моля, ако е възможно, авторът на статията да изтрие спамърските коментари (вкл. моите), които нямат общо с темата ;)

fallback