59

Корин

преди 8 години

До Метъл ХристиянинАз те предизвиквам сам да провериш нещата които съм писал и да видиш истина ли са или не са. Ти сам ще си бъдеш свидетел на това.До LethianDreamИскаш да потулиш истината защото не ти е изгодно да се знае от хората, но няма да стане. Ако коментарите се изтрият пак ще ги поствам всеки ден в колкото се може повече теми.

58

Корин

преди 8 години

До Метъл ХристиянинВъпроса е че не са крайности. Ако си истински вярващ в Словото Божи християнин ти трябва да знаеш и че дявола съществува и че той "обикаля наоколо като рикащ лъв, гледайки кой може да погълне". Затова и Господа Иисуса Христа заръчва на учениците си да бъдат трезви и бдителни. Апостол Павел казва че ние трябва да сме наясно със схемите на дявола да не би той по някакъв начин да вземе преимущество над нас.

57

LethianDream

преди 8 години

Пич, явно в сектата не ви учат на правопис, вземи поне слагай запетаи малко от малко.Не бери грижа за нас и какво слушаме, слушай си там хоровете на Йоан Кукузел и не се бъркай в неща, които не разбираш! Моля, ако е възможно, авторът на статията да изтрие спамърските коментари (вкл. моите), които нямат общо с темата ;)

56

Корин

преди 8 години

защото или към единия ще се привържеш а другия ще презреш или единия ще обикнеш а другия ще намразиш. Не можете да служите и на Бога и на мамона. Мустейн обаче е парадокс, изключение което потвърждава правилото, че източника на този тип музика - рока и метъла а и не само те е дявола. Дявола ги използва са своите цели а неговата цел е погиването на човешки души като ги изкусява да вършат грях който води до смърт и ги подтиква към омраза срещу християнството за да не се покаят и спасят.

55

Корин

преди 8 години

Духът на музиката му не е духът на християнството а е наситен с насилие, агресия и ярост. Изглежда Мустейн бидейки бивш сатанист е разбрал истината и е приел Иисуса Христа за Господ, но не е отсякъл напълно връзките с миналото си. Музиката му е част от това минало. Аз бих му препоръчал ако е искрен да отреже всякакви връзки с миналото си и да се отрече от делата на мрака с които е бил свързан. Както се казва в Светите Писания: Не можеш да служиш на двама господари

54

Корин

преди 8 години

Ще завърша за сега с един анализ на Дейв Мустейн и мегадет. Доколкото видях изглежда Мустейн наистина е станал християнин, но бекграунда му и музиката му е сатанински. Преди да стане християнин дълго време е бил въвлечен в сатанизма и магьосничеството и в музиката му макар и сега да отказва да ги изпълнява има откровено сатанински песни като "Принца на Мрака". Той продължава да приема музиканти сатанисти за добри познати и приятели и не поставя твърда разлика между себе си и тях.

53

Корин

преди 8 години

До 63За мен е очевидно че дявола и нечистите духове използват тази музика за да стигнат до умовете на хората и да им внушат своите зли помисли - за разруха, сексу***лни извращения, убийства1, омраза към християнството и подобни. Така хората слушащи тази музика се подлагат на влиянието на дявола чиято цел в крайна сметка е да ги унищожи. Дявола бидейки сам погинал се стреми с всички сили да погуби колкото се може повече хора заедно с него. Затова и аз виждайки какво става побързах да ви известя.

52

Корин

преди 8 години

До 63Аз не коментирам дали тази музика се харесва или не се харесва. Произхода и е от злото, тя е продукт на нечисти духове. Много от изпълнителите си признават, че текстовете и музиката са писани под въздействие което можем да наречем демонично обсебване когато те не са на себе си а друг дух поема контрола над тях. Това става вследствие на др0гата, алкохола и окултизма с който се занимават. Много то тях директно са свързани с църквата на сатаната на антон лавей, с кроулеизъм и теософия.

51

Корин

преди 8 години

До мене сиЕстествено трябва да го прилагаш. Говорех за основите на вярата и символите и като хляба и виното които Господа Иисуса Христа дава на учениците си им казва да ядат и пият защото това са символи на Словото Божие и вярата във възкресението чрез които християнина израства и се развива и проявява всички тези добри качества и добродетели наричани плодове на духа. Това не става от него а защото Бог действа в него и го прави да дава добри плодове - добродетели.

50

Корин

преди 8 години

До Метъл ХристиянинНе не слушам такава музика. Направи ми впечатление от статии колко много хора са превърнали рок и метъл "звездите" в идоли а знаех, че са свързани с дявола. И се заех да намеря точната информация свързана с песните и техни интервюта които го доказват за да мога да разкрия на хората истината и така да им отворя очите за ужасния капан в който са попаднали. Четях и превеждах докато събрах необходимата информация за да мога с доказателства да помогна на хората.

49

Корин

преди 8 години

До мене сиАз вярвам в Бог Отец и в Господа Иисуса Христа когото Бог е пратил. Питаш ме за добродетелите, разбира се те са съществени и това е в основата на Христовото учение. Доста е за ученика да бъде като учителя си и дървото не веднага дава плодовете си а когато му дойде сезона. Когато човек се храни със Словото Божие и пие виното на вечния живот - вярата във възкресението той израства и се променя за добро.

48

Корин

преди 8 години

Не, но те са реални места и човек се озовава на едно от тях според изборите които е взимал през живота си. Ада е в дълбините на земята. Както казват Светите Писания: "На човек е определено да живее веднъж, след това съдът."

47

Анонимен

преди 8 години

До КоринАдът и раят са в главите на хората, проповедниче...

46

Корин

преди 8 години

Разбирате ли чие творение е тази "музика" и откъде идва? От дълбините на ада! Затова смирено ви приканвам да се отречете от тази музика и да се обърнете към Всевишния и към Господа Иисуса Христа Неговия Възлюбен Син и да намерите покой и спасение за безсмъртните си души. Да бъде благословен Всевишния вовеки веков, Амин!

45

Корин

преди 8 години

Аз се уповавам на Всевишния и се смея на сатанинските заплахи! Нямам страх от никой освен от Всемогъщия защото този който се уповава на Всевишния пребивава под сянката на Всемогъщия. И дори да дойдат преследвания аз знам, че Бог е истински и верен и че Господа Иисуса Христа ще е до мен в изпитанията. Но искам да вникнете в сатанинската омраза която лъха в този текст към християните. Това не е омраза на човек а на сатанинско изчадие, на нечист дух мразещ победилия го Христос и християните!

44

Корин

преди 8 години

Аз искам твоята християнска душа да се разпада. Аххх. Твоята *** душа. Когато аз гледам твоята църква да избухва в пламъци. Когато плачеш аз ще се смея. Когато те виждам да скърбиш за любимите. Тогава аз ще изпитам блаженство когато твоята смъртна душа е в разруха. Аз ще се хиля в сенките. Това ще ми доставя удоволствие. Измъчвайки християнска душа"Кажете ми разумни хора, не е ли това от дявола? Не е ли това музиката на дявола?

43

Корин

преди 8 години

Ето и гнусотиите от песента "Мъчител на Християнските Души" на Диму Боргир: "Аз мога да те завлека в моите зали. И да те съблека гол в мрака. Мога да извадя ноктите ти един по един. И да те насилвам докато останеш без надежда. Мога да изкарам червата ти. И да те накарам да гледаш как жертвопринасяш твоето неродено дете. Мога да те оставя да умираш от глад. И дори да те докарам до пълна тишина. Но няма. Аз не намирам удоволствие в твоята физическа болка.

42

Корин

преди 8 години

"Тогава Иисус им рече: още малко време светлината е с вас; ходете, докле имате светлината, за да ви не обгърне мрак; а който ходи в мрака, не знае къде отива.Докле имате светлината, вярвайте в светлината, за да бъдете синове на светлина."Евангелие от Йоан 12:35-36

41

Корин

преди 8 години

Изслушайте ме хора. Аз съм като човек вървящ си по своята тясна пътечка, но видял хора да се лутат в мрака на нощта по опасен път водещ към погибел. И от човеколюбие аз дойдох при вас от моята тясна пътечка и ви казах: приятели вървите по лош път по който лукавия ви е заложил клопки за да отнеме живота ви! Проявете това благоволение да се преместите в дясно и следвайте безопасните пътища на Божията Истина! Ако някой от вас ме послуша казвам Слава на Всевишния!, но ако не искате казвам уви за вас

40

Корин

преди 8 години

До 45Разбира се злите деяния и в църквата трябва да се изобличават. Аз съм изобличавал и ще продължавам да го правя относно езическите доктрини в много от съвременните църкви. Наистина по делата им ще ги познаете! До LethianDreamОкаяни човече, не разбираш ли че мен тези песни не ме безпокоят ни най-малко аз и не ги слушам! Аз съм ги написал тези неща за вас за да мога да ви предпазя тези които биха ме послушали. Аз съм като човек крещящ на хора запътили се към пропаст, към клопка от лукавия!