Снимка: YouTube
fallback

Б.Т.Р. и Мариана Попова представиха официално своя нов клип към песента "Несбъдване".

Кадрите представляват сюрреалистичен пейзаж и природни стихии, създадени с компютърно генерирани изображения, напомнящи филми като сагата "Хобит" и "300".

Режисьор на лентата е Петър Петров, оператор е Александър Кърцов, монтаж на Йоанна Андонова.

Песента е по музика, оркестрация и текст на китариста на бандата Славчо Николов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

batko kitarist playa

преди 9 години

До Bilbo, по-добро, ама друг път. Клипът на Nigthwish/Nemo е на светлинни години от плагиатството на БТР, и като музика, и като вокал, че дори и като изпълнение на снимките. Nightwish са още с Tarja на този клип, нашата и на пръста ѝ не може да стъпи.Не мога да разбера, защо БТР си мислят, че плагиатството им няма веднага да се забележи. Добре, направи нещо подобно, ама поне промени повече нещата, а така си е копиране 1 към 1. Сигурно са казали на режисьора, искаме клип като този.

9

Bilbo

преди 9 години

Това е в пъти по-добро от толкова цитирания Nightwish,явно хората в тази държава имат очи и уши само за лошото.....много жалко за хората полагащи усилия да направят нещо хубаво!!!

8

Des

преди 9 години

Като замисъл не е лошо, но текста и музиката не стават. Толкова ли няма добри текстописци в тая България, като изсмукано от пръстите ми звучи. Да не говорим че нищо мелодично няма, абе така да ти се ще да запееш или да те разчувства и да заплачеш. Направо изпитвам съжаление като го гледам тоя клип, пънат се хората, ама не става.

fallback