10

batko kitarist playa

преди 9 години

До Bilbo, по-добро, ама друг път. Клипът на Nigthwish/Nemo е на светлинни години от плагиатството на БТР, и като музика, и като вокал, че дори и като изпълнение на снимките. Nightwish са още с Tarja на този клип, нашата и на пръста ѝ не може да стъпи.Не мога да разбера, защо БТР си мислят, че плагиатството им няма веднага да се забележи. Добре, направи нещо подобно, ама поне промени повече нещата, а така си е копиране 1 към 1. Сигурно са казали на режисьора, искаме клип като този.

9

Bilbo

преди 9 години

Това е в пъти по-добро от толкова цитирания Nightwish,явно хората в тази държава имат очи и уши само за лошото.....много жалко за хората полагащи усилия да направят нещо хубаво!!!

8

Des

преди 9 години

Като замисъл не е лошо, но текста и музиката не стават. Толкова ли няма добри текстописци в тая България, като изсмукано от пръстите ми звучи. Да не говорим че нищо мелодично няма, абе така да ти се ще да запееш или да те разчувства и да заплачеш. Направо изпитвам съжаление като го гледам тоя клип, пънат се хората, ама не става.

7

Анонимен

преди 9 години

като цяло е интересно, но самото пеене към музиката нещо не ми се върза много

6

Tatul

преди 9 години

Ахахахахахх това подобие на песен е наречено уникален клип. Реве ми се като го гледам, нито музиката, нито текста нито клипа стават за нещо. Тия да ходят да продават хотдоци по корабите и да не се правят на музиканти.

5

Румби

преди 9 години

Мдаааа, като чета коментарите разбирам, че чалгаджиите са станали рано тази сутрин.Клипът и песента са страхотни! Хайде, цъкайте минуси на воля. :)))))

4

ПЛАГИАТСТВО

преди 9 години

Ха познайте, коя група и кой клип са копирали едно към едно нашите хубавци?Ако не знаете, ето отговора: https://youtube/watch?v=kIBdpFJyFkcNightwish/Nemo.Лесно се плагиатства, трудно се измисля нещо ново. Поне да бяха променили нещо в клипа, а то всичко са взели наготово, дори и стойките на хората. Уважавам БТР, но не им прави чест.

3

-10

преди 9 години

Ако Наско не подскачаше така сякаш му се пикае, щеше да има маааалко по-добро излъчване клипа :-)

2

Десислава

преди 9 години

Страхотен клип,прекрасно изпълнение!Много ми хареса!Браво!

1

Анонимен

преди 9 години

Музиката и оркестрацията са супер. Певците ми пречат да я слушам.