Снимка: Reuters
fallback

Легендарният певец Клиф Ричард отмени насрочения за септември концерт в Кентърбъри, съобщи ИТАР-ТАСС. Британецът в момента е в Португалия. Решението е било взето от представител на певеца, като причината са обвиненията в сексуално насилие.

Във връзка с обвинението миналата седмица беше обискиран домът на Клиф Ричард в Бъркшир. Тогава той също беше извън Великобритания.

Чрез адвокатите си певецът обяви, че отрича всички обвинения. Става въпрос за сексуално насилие над момче на възраст под 16 години, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

до 5

преди 9 години

голям коментар, обичам когато срещам са умни и честни хора!! Честността, Санчо, е скъп подарък, не го очаквай от всеки..

6

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо 3 , Преди няколко десетилетия скандинавците внасяха африканци за "подобряване " на биоматериала.

5

do 1

преди 9 години

Майкъл Джексън си отиде така, а след смъртта му се скъсаха да пускат негови издадени и неиздадени парчета и да правят милиони на гърба на трупа му. Тези среди са просто порочни и алчни. Все някоя *** се появява след 20 години и започва на плюя, а медиите с простотията си го доукрасяват и докарват такива хора до самоубийство. И после съвсем лицемерно започваме да гасим лампи и да палим свещи във фейсбук. Светът е лицемерен просто.

fallback