7

до 5

преди 9 години

голям коментар, обичам когато срещам са умни и честни хора!! Честността, Санчо, е скъп подарък, не го очаквай от всеки..

6

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо 3 , Преди няколко десетилетия скандинавците внасяха африканци за "подобряване " на биоматериала.

5

do 1

преди 9 години

Майкъл Джексън си отиде така, а след смъртта му се скъсаха да пускат негови издадени и неиздадени парчета и да правят милиони на гърба на трупа му. Тези среди са просто порочни и алчни. Все някоя *** се появява след 20 години и започва на плюя, а медиите с простотията си го доукрасяват и докарват такива хора до самоубийство. И после съвсем лицемерно започваме да гасим лампи и да палим свещи във фейсбук. Светът е лицемерен просто.

4

Анонимен

преди 9 години

Кой?

3

Анонимен

преди 9 години

Щом става въпрос за британци съм склоненЩом става въпрос за британец съм склонен да вярвам на обвиненията.Малко ли случаи на британски педофили имаме у нас, че да се съмняваме.А пък с кръвосмешенията си са световно известни.Това да стигнеш до там, че да внасяш индийци за разплод за да избегнеш израждането на нацията си никой друг не го е правил.Те затова проявяват такава толерантност към пакистанци и други такива.Просто да се чуди и мае човек какво не харесват на нашите роми.

2

Анонимен

преди 9 години

И да е имало нещо, след толкова години нищо не може да се докаже, обаче богаташът може да бъде изнуден, да си плати, за да спре тормоза на присетилата се.

1

Зиг

преди 9 години

Бъдете по-информирани като си пишете статиите!Стават въпрос за обвинение в сексуално насилие над 16-годишно момче преди 35 години.Дали това се е случило или не - не мога да знам. Надявам се - не. След близо 60-годишна кариера - надявам се да не си отиде запомнен с подобен скандал....