Снимка: Reuters
fallback

Слухове с австралийски адрес вдигнаха адреналина на феновете на култовата банда AC/DC.

Медии на "зеления" континент пуснаха информация, че групата върви към пенсия и предстои да обяви своето оттегляне от голямата сцена.

В същото време друго австралийско издание - The Australian, твърди, че AC/DC са в топ форма и от началото на май ще влязат в студио за нов албум, който ще наследи Black Ice от 2008 година.

Докато няма официално изявление от групата обаче всичко си остава постарому. Това не е първият опит на медиите да пенсионират Браян Джонсън и компания.

Така беше и през 2009 година, но само година по-късно те гостуваха за първи път и у нас на препълнения стадион "Васил Левски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

БГ

преди 10 години

Страшно се разочаровах , като чух че AC/DC се пенсионират. Това е група , която е изпълнена с хеви-метъл енергия, дори и на тези години и планираха турнета за 40 годишното си съществуване на сцената. Би било жалко. . . Абе що не вземе да се разпадне или пенсионира нашия Парламент или Правителството ???

12

Татяна

преди 10 години

Хахаха, ся и "модърн" жанрове намесиха... Че чак пък и метъл... ОМГ! Имаш ли, а и онея капацитети под тебе, па макар и най-бегла представа, какво точно свирят ДИСИ?! Ако пробвате да вкарате гладка мисъл (кауза пердута сигура), дали пък няма ви светне, че точно щото не си позволиха нито веднъж да изневерят на себе си и да се пробват с разните му там м о д ъ р н изгъзици, вече 40 години са на върха! Знам, че грам не вдявате, ама то за тая работа ресурс си требе, а на вас категорично ви липсва такъв.

11

fsb

преди 10 години

фен им бях, но вкусовете се променят, хората също, време им е за пенсия, не може като лили иванова столетие на сцената... човек губи възможностите си с годините, иначе концерта им на В. Левски беше много готин, признавам

fallback