13

БГ

преди 10 години

Страшно се разочаровах , като чух че AC/DC се пенсионират. Това е група , която е изпълнена с хеви-метъл енергия, дори и на тези години и планираха турнета за 40 годишното си съществуване на сцената. Би било жалко. . . Абе що не вземе да се разпадне или пенсионира нашия Парламент или Правителството ???

12

Татяна

преди 10 години

Хахаха, ся и "модърн" жанрове намесиха... Че чак пък и метъл... ОМГ! Имаш ли, а и онея капацитети под тебе, па макар и най-бегла представа, какво точно свирят ДИСИ?! Ако пробвате да вкарате гладка мисъл (кауза пердута сигура), дали пък няма ви светне, че точно щото не си позволиха нито веднъж да изневерят на себе си и да се пробват с разните му там м о д ъ р н изгъзици, вече 40 години са на върха! Знам, че грам не вдявате, ама то за тая работа ресурс си требе, а на вас категорично ви липсва такъв.

11

fsb

преди 10 години

фен им бях, но вкусовете се променят, хората също, време им е за пенсия, не може като лили иванова столетие на сцената... човек губи възможностите си с годините, иначе концерта им на В. Левски беше много готин, признавам

10

===

преди 10 години

Над AC/DC няма никой

9

Анонимен

преди 10 години

Не знам за какви пияндета и наркомани говорят разни *** като тези по-долу. На 3 концера на ДиСи съм бил - никакъв проблем, никакви "изпълнения".

8

Анонимен

преди 10 години

1 ЗА ВИНАГИ!

7

vesko02

преди 10 години

Да не са български милиционери ,че да се пенсионират рано.

6

Татяна

преди 10 години

До BURZUM, heavy metal и прочее ухапеняци, събирани с лъжичка от мокетаМарш да сеете в някой подлез и не се ръгайте в елита. Много не ви достига.

5

rument

преди 10 години

Това е най-здравата банда която някога е имало и някога ще има, даже и да се оттеглят пак ще останат 1л

4

BURZUM

преди 10 години

Това е добра новина дано да е вярна.Тия ги слушат само снобеещи пияндета псевдо рокери с хаааарлииитъъъъъъ.Глупаците който плащат толкова години да си купуват простотиите им заслужават вечно презрение.

3

до 2

преди 10 години

До До АнонименБате, тука не ти е сбирката на Анонимни Алкохолици, че така да си изливаш душата :)))

2

heavy metal

преди 10 години

Ми крайно време е да се спре с тоя селски чалга-"рок", който го пускаха и в дискотеките навремето. За 30 години не чух нещо различно, оригинално от тази група. А, ако сте били на техен концерт извън Европа, знаете какви са им феновете-пияни и дрогирани реднеци и деградати

1

Анонимен

преди 10 години

За пенсия са си.Да не правят повече гафове.