Снимка: БТА
fallback

Концертът на Depeche Mode у нас ще е на стадион "Локомотив" в София. Това написа групата на профила си във Facebook, a по-късно потвърдиха и организаторите от "София мюзик ентърпрайсис".

Бандата ще забие в столицата на 12 май 2013 г. Мястото се променя, тъй като по това време на стадион „Георги Аспарухов“ се прави реконструкция, което прави невъзможно провеждането на концерти там в близките две години.

Закупените до момента билети ще важат за събитието, без да е необходимо допълнително да бъдат презаверявани, заявиха за Dnes.bg от СМЕ.

Подготовката около предстоящото събитие вече тече в пълна сила, уверяват организаторите.

Oще по темата
Концертът в България ще бъде част от турнето на Дейв Геън и компания в Европа. През 2009 г. групата трябваше да гостува в София, но събитието беше отменено заради влошено здравословно състояние на вокалиста Дейв Геън.

Изборът на организаторите концертът да е на стадион "Локомотив" е свързан и със спомена, че първият концерт на групата през 2006 г. бе именно там.

"Има предварителен график и срокове за изпълнение на всички ремонтни дейности на стадиона. Най-важните от тях са укрепване на металните въжета над козирката в сектор „В“ и подмяна на част от мазилката на стадиона. Всички ремонтни дейности ще приключат преди датата на обявения концерт – 12 май 2013 г.", увериха от СМЕ.

Концертите на Depeche Mode през 2013 ще са първите на живо след успешното турне (Tour Оf Тhe Universe) през 2009/2010, по време на което те направиха 142 шоута и рекорди в продажбите с повече от 2,5 милиона продадени билета.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

сопол

преди 11 години

ако знаеше английски нямаше да ти е блуткаво. И *** писач, не е дейвид и компания, а само депеш мод. дейв си прави отделно концерти дейв и компания. може да е наркоман , но не като теб да се молиш на майка си за 20 лева за следващата доза. тръгнали ъкъл да дават кой как да си харчи парите. човека не продава дрога, продава музика.

10

Анонимен

преди 11 години

Надявам се билетите за Bon Jovi да не се продадат и да се наложи да ги изместят в зала. Така може и да слушаме Депеш на Васил Левски. Йеее! :) Колкото до последните албуми на ДМ, съгласен съм, че не са като преди, но най-новият им ще е уникално як и аз се надявам да чуем един нов SOFAD! Вече чухме една от песните, която беше невероятна и напомняше дочно на звука им от началото на 90те!П. С. Кой изобщо слуша Bon Jovi. Баси бозата!

9

Chikatilo

преди 11 години

Я ДОко Доко беее кви са тия Дипеш

fallback