11

сопол

преди 11 години

ако знаеше английски нямаше да ти е блуткаво. И *** писач, не е дейвид и компания, а само депеш мод. дейв си прави отделно концерти дейв и компания. може да е наркоман , но не като теб да се молиш на майка си за 20 лева за следващата доза. тръгнали ъкъл да дават кой как да си харчи парите. човека не продава дрога, продава музика.

10

Анонимен

преди 11 години

Надявам се билетите за Bon Jovi да не се продадат и да се наложи да ги изместят в зала. Така може и да слушаме Депеш на Васил Левски. Йеее! :) Колкото до последните албуми на ДМ, съгласен съм, че не са като преди, но най-новият им ще е уникално як и аз се надявам да чуем един нов SOFAD! Вече чухме една от песните, която беше невероятна и напомняше дочно на звука им от началото на 90те!П. С. Кой изобщо слуша Bon Jovi. Баси бозата!

9

Chikatilo

преди 11 години

Я ДОко Доко беее кви са тия Дипеш

8

ДО 6

преди 11 години

Надрусания Геън и Депеш мод през 80-те и 90-те направиха революционни неща и са нещо напълно ново и много влиятелно. Те не правят просто някаква музика, а нещо в нов, техен стил. Не са си казали, еей, дай да правиме рок илиии..метъл или дъбстеп... щото виж колко е готино! Да излезеш от клишето и от шаблона определено си заслужава адмирациите. А нещата на bon jovi ги слушам и съм ги слушал всеки ден, в различни версии и от различни изпълнители. Щото са рок боза.

7

Мишо

преди 11 години

Не знам- предният им концерт пак беше на този стадион и стана страхотен. Аз лично исках да чуя повечко стари парчета - за мен новите им албуми са блудкави, въпреки напъните на групата да демонстрира присъствие. Преди двадесет и пет години бяха сила - сега се опитват да изсмучат каквото могат за по-добри старини. Няма да ходя.

6

до 2

преди 11 години

Кое е чалга бе, експертче? А надрусания дейвид геън какво е?

5

рокаджия

преди 11 години

Много вероятно е да няма концерт всичко зависи от продажбите.Още на 4 февруари ще е първия провал за организаторие.

4

АнтиКаруцар

преди 11 години

Ох, отдъхнах си, Локомотив е страхотен за концерти, а Герена е недоразумение...

3

Анонимен

преди 11 години

По-скапано място не намерихте ли? Този стадион ще се разпадне всеки миг!!!!!!!!!!!

2

в

преди 11 години

А ония чалгаджии bon jovi ще бъдат на националния...

1

Анонимен

преди 11 години

Не се напрягайте - пак ще излъжат и няма да дойдат