Снимка: БГНЕС
fallback

"Служебните министри и назначения на Радев обикалят медиите и се оплакват, че били сменявани. Архинаглост! Безочие! В първите си седмици служебният кабинет смени ръководствата на НАП, Патентно ведомство, митници, КЗП, 28 областни управители, областните директори на МВР, ДКК, всички държавни дружества, Булгаргаз, ДФЗ, Напоителни системи, ВиК, всички агенции в социалното министерство, посланиците, горските.... и така до над 7000 уволнени за няколко месеца.

Oще по темата
Собствена номенклатура, корупция и бухалки. Служебен кабинет по Конституция трябва да организира честни избори, а не да прави ала-бала на избори." Това обяви във Фейсбук Калоян Методиев.


 Доказано от доклад на ОССЕ правеха точно това! Намесваха се.
Колко трябва да са се самозабравили и да са арогантни тези хора, за да излизат и да лъжат обществото по този начин! Отделен въпрос е, че Сглобката не пипа 99% от назначените от Радев. И ги оставя да се намесват и в предстоящите местни избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Дивергент

преди 9 месеца

Който и да дойде на власт сменя подчинените си. Проблема е в смяната на "Калинките" с още по некадърни служители. А още по-страшно е да се сменя професионалното ръководство на деполитизирани структури при смяна на политическото ръководство. Това води не само до овладяване на структурите, но и до заменянето на ръководителите с некадърни служители умеещи единствено да лакействат.

40

Анонимен

преди 9 месеца

Това са поредните любимци на леля Корни: Ченчев замества Симов, а К.Методиев държи връзките с Президентството - в смисъл лае по президента Радев, затова че той се дистанцира от Нинова след участието й миналата година в кабинета Петков. Залужава си го лелята и броят на БСП-депутатите падна от 80 на 23. Според нея виновен за този провал е не тя, а ген.Радев.

39

Анонимен

преди 9 месеца

Но, Методиев тук е прав.

fallback