41

Дивергент

преди 9 месеца

Който и да дойде на власт сменя подчинените си. Проблема е в смяната на "Калинките" с още по некадърни служители. А още по-страшно е да се сменя професионалното ръководство на деполитизирани структури при смяна на политическото ръководство. Това води не само до овладяване на структурите, но и до заменянето на ръководителите с некадърни служители умеещи единствено да лакействат.

40

Анонимен

преди 9 месеца

Това са поредните любимци на леля Корни: Ченчев замества Симов, а К.Методиев държи връзките с Президентството - в смисъл лае по президента Радев, затова че той се дистанцира от Нинова след участието й миналата година в кабинета Петков. Залужава си го лелята и броят на БСП-депутатите падна от 80 на 23. Според нея виновен за този провал е не тя, а ген.Радев.

39

Анонимен

преди 9 месеца

Но, Методиев тук е прав.

38

Анонимен

преди 9 месеца

Хората на Радев се мислеха за несменяеми, затова се възмущава.

37

ТТттт

преди 9 месеца

До Някой сиНе мисли не ставаш!!!!!!!!!!!!!

36

Анонимен

преди 9 месеца

Къв е тоя нагъл тип и повярвал си, че е велик Методиев?

35

Анонимен

преди 9 месеца

Повече от 3 месеца... ми то много време бе...

34

Анонимен

преди 9 месеца

Над 7000 не е било.Щеше да се чуе.За сметка на това сега се чува,т.е. сега е чистката и нищо чудно да е повече от 7000.Тези винаги обвиняват другите за своите грехове.Не хората на Радев са се самозабравили,а онези където хем ги чухме на един запис всички,хем сега наглеят и се правят на света вода ненапита.

33

Алов

преди 9 месеца

Май вече РАдев и по-голмото зло от Борисов и Пеевски. Ало стреснете се !!!

32

тя

преди 9 месеца

Управлявате повече от 3 месеца и пак Радев ви е виновен ,че сте некадърни !

31

тя

преди 9 месеца

По- арогантни от теб не са !

30

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя пък се учудна на комунисти.

29

ПроСоТо

преди 9 месеца

на мен пък са ми най-симпатични извеяниците като тоя долу,които твърдят,че 70 процента от избирателите на Радев били "разочаровани"..Ей,симпатяги,кога и как успяхте да питате 2500000 човека дали са разочаровани ?..Кога и как?..Изглежда наистина сте уникалниПРАЗНОГЛАВЦИ щом си мислите,че подобни простотии могат да "хванат декиш" !!...Що се отнася до ЛЪГОТЕНЕТО:..-ППи ДБ най-нагло ИЗЛЪГАХА,че били щяли да подгонят Тиквата,а се прегърнаха и разцелуваха с него !...Ама що ли ви обръщаме внимание?

28

Търсач

преди 9 месеца

А Деси на шофьора къде се скри?

27

кои са

преди 9 месеца

тея хора.На мене Радев ми прилича на алфа вълк,който действа чисто сам срещу политическата номенклатура.

26

за Витков!

преди 9 месеца

За никой не е тайна какъв *** се оказа Радев. излъга всички насбезпартийните и направи всичко възможно да свали единственото правителство което можеше да свърши нещо нормално от 20 години на сам. Боко и Радеффф заедно с машата на ДПС трифонов бутнаха работещо правителство в разгара на война. А онази корнела услужливо върна хартийките. Младите просто не разбраха ,че това е игра с бандити, а не с нормални хора мислещи за отечеството..

25

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва да ги приземим!!

24

От хората

преди 9 месеца

Нагъл до безобразие.

23

Анонимен

преди 9 месеца

/\eke

22

Рендету

преди 9 месеца

Що лъжеш, бе!!! Цялата Изпълнителна Власт е в Ръцете Ви по Конституция!!!! Правителството - Ваше, Министрите - Ваши, Пряката Изпълнителна Власт - Ваша!!!!!!!!!!!!! Без служебно правителство Президента изпълнява единствено представителна функция!!!!!! Вие управлявате държавата и носите цялата отговорност!!!!!!