Илиана Кирилова. Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Досъдебното производство за т.нар. "кюлчета" е прекратено на 10 май. Това съобщи за БТА градският прокурор на София Илиана Кирилова.

Oще по темата
Става дума за разследването, което бе образувано по снимки, за които се твърди, че са от спалнята на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. На изображенията се виждат банкноти и кюлчета.

Проблемът от юридическа гледа точка е, че няма как да се установи дали тези банкноти и кюлчета на снимките са истински, или са само макети, дори да съвпадат като номера със съществуващи, коментираха от прокуратурата.

От държавното обвинение припомниха, че по делото са били направени редица международни поръчки и запитвания дали такива банкноти, с такива серийни номера съществуват.
(БТА, Димитър Абрашев)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

До 37

преди 11 месеца

Баш в кадър си е, смеш. Явно в Банкя са решили, че народа е хептен ***. Идва Видовден и ше си платите за всички престъпления срещу България!

40

Анализатор

преди 11 месеца

"Перла -5.Голямата пералня с идеалното изпиране каквото се вкара в нея.Започна изпирането на дванадесет годишни одежди.Правителство може и да няма,но работниците от химическото чистене Кирчо и Асенчо,ще си свършат работата.Избори ще има,но ПП ще отиде на мястото на ИТН,ако успее изобщо да се задържи и не бъде изхвърлена зад големия "борд"! Имаше някакви партии като РЗС,АТАКА,НФСБ,НДСВ,КОД и още знайни и незнайни "родолюбци","изгорели",защото са имали вземане,даване с ГЕРБ.

39

днешния

преди 11 месеца

политически "елит" е по-зле и от чумата...

fallback