41

До 37

преди 11 месеца

Баш в кадър си е, смеш. Явно в Банкя са решили, че народа е хептен ***. Идва Видовден и ше си платите за всички престъпления срещу България!

40

Анализатор

преди 11 месеца

"Перла -5.Голямата пералня с идеалното изпиране каквото се вкара в нея.Започна изпирането на дванадесет годишни одежди.Правителство може и да няма,но работниците от химическото чистене Кирчо и Асенчо,ще си свършат работата.Избори ще има,но ПП ще отиде на мястото на ИТН,ако успее изобщо да се задържи и не бъде изхвърлена зад големия "борд"! Имаше някакви партии като РЗС,АТАКА,НФСБ,НДСВ,КОД и още знайни и незнайни "родолюбци","изгорели",защото са имали вземане,даване с ГЕРБ.

39

днешния

преди 11 месеца

политически "елит" е по-зле и от чумата...

38

СМЕХ...БАКЕ..

преди 11 месеца

КАКТО ВИНАГИ --ПРИ "ИЗМИСЛЕНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОСТОТИИ"----НЯМА И КАПКА ИСТИНА !!!..НЕ РАЗБИРАМ ИЗОБЩО , КАК В "ДАНС" И "ПРОКУРАТУРАТА" ИЗОБЩО СИ ЗАРАБОТВАТ ЗАПЛАТИТЕ , КОГАТО ВСИЧКИ ГОРЕМИ РАЗСЛЕДВАНИЯ И ПРОБЛЕМИ СА БИЛИ ЕДИНСТВЕНО И САМО "ПУНТА МАРА"--НАДУВКИ И ФЕЙКОВЕ...!!...ОСТАВКА ЗА ТИЯ ДЕБЕЛИ ГЗОВЕ И ДЕ БЕ ЛО СЕР КОВЦИ..

37

Анонимен

преди 11 месеца

Бойко е Невинен!! Справедливостта възтържествува!!

36

Анонимен

преди 11 месеца

Значи така . Снимките на Боко фалшиви, а записите на Радо гела истински.

35

Хурейшио

преди 11 месеца

Целия този цирк е предназначен единствено за оскъдния мoзък на пpoстoлюдиeто което трябва да отстрани Боко за да се настани на негово място протежето на тоя с видеото.

34

Чичо

преди 11 месеца

Ама от къде знаете че шкафчето е до спящият Боко??? На снимките има шкафче-Боко НЕ Е В КАДЪР!!!Всичко е оставено на фантазията и на внушението ! Я се вгледайте в снимките,колко време стои това шкафче в този вид докато бельото се сменя неколкократно!?!?

33

До кога

преди 11 месеца

ще занимавате цяла България с тази простотия,кой държи кюлчета в къщи, за това си има трезори! България се оказа страната на ***, хайде да се занимаете с 22-та имота на пияния Рашков, заплатата на Лена Мустакова, апартаментите на юриста без ден стаж, хотела на Нинова в Гърция и т.н.

32

Хурейшио

преди 11 месеца

В цялото видео е сигурно само едно, че Боко спи в спалнята си. Дори и да намерят кой го е снимал и той не може да докаже че в шкафчето е имало кюлчета и пачки а не ги е сложил той.

31

Обяснението

преди 11 месеца

на Госпожата,като за пред първокласници със специални образователни потрбности,нагледно казва,показва и доказва положението в Прокуратурата към днешна дата от върховете до низините и обратно-компроматите,скандалите,интригите,сплетните и други такива!!!Те това е положението с обвинението!!!За съжаление,все още има наивни хора,които неистово продължават да вярват в справедливостта на т.н. правораздавателна система,не е по-различно и при съдиите,само че още никой не се е сетил да разрови и там!?!?!

30

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 11 месеца

През 1941 казах - Врагът не е така силен, както го изобразяват някои изплашени интелигентчета.Сега е същото , идва време когато националните предатели щв бъдат влачени от каруци и изправени пред дулата на възмездието. Не на последно място Запада ще бъде картофена нива , подводници ще потопят фащ, а а роткфЕлер и компания ще бъдат изнасилвни от 1000 магарета

29

Хурейшио

преди 11 месеца

Ха ха, кюлчетата им били проблема, те и за шкафчетата не могат да докажат че са автентични щото не е сниман Боко до тях. Когато ги показват него го няма а шкафчета много, в завода ги бълвaт на конвейр, всеки може да купи едно шкафче и да сложи вътре каквото си иска дори и човeшки cкeлет от медицинския университет.

28

Rta

преди 11 месеца

Ми правите обиск, намирате снимането и изяснявате дали са истински *** анари такива.

27

Анонимен

преди 11 месеца

Време е за Bъзpаждане!

26

нормален

преди 11 месеца

Трябва да си откровен и.д.и.от за да повярваш че тези кюлчета и банкноти показани във Фейсбук, ще стоят с месеци отворени за да ги чисти чистачката ли ?. Същият фотошоп с евро и кюлчета имаше на бюрото в кабинета на Радев но ,,коректните медии" така и не ги популяризираха!Ченгеджийски номера и коментари на хората на Гошо бореца са определящи за мнението на примитивни или платени хора!

25

Сата НАТО

преди 11 месеца

В момента се опитват да ми скалъпят производство за нарушение на ЗДвП само по снимка на някакъв съвестен гражданин, та това прекратяване може да ми влезе в уоотреба... Между другото, тази практика хората да се топят един друг със снимки, е узаконена през управлението на ГЕРБ.

24

Анонимен

преди 11 месеца

Защо не търсиха свидетеля, който е снимал тези фалшиви или истински пари? Те не търсиха единствения, който може да каже истината - влезлият и снималият. Предполагат какви са били пачките, вместо да питат свидетеля. На слабоумммни ли се правят?

23

ПроСоТо

преди 11 месеца

Кел сюрприз !..Направо съм "шокиран" !..Вие не сте ли?.."Мотива" за прекратяване на производството бил,че не било могло да се установи дали кюлчетата и банкнотите са истински,или дело на " направи си сам".. !!!...Да са смей ли чиляк,да плаче ли?...Въпрос:..-А ЗАЩО НЕ РАЗСЛЕДВАТ КАК СА ПОПАДНАЛИ ТИЯ "мъкети" в стаята до спящия Боко?..Намерят ли човека,а това не е трудно,все пак става въпрос за едно от най-охраняваните помещения,ще разберат и истината !..

22

Боже

преди 11 месеца

Слез и си събери версиите