Снимка: БГНЕС
fallback

На всички парламентарно представени партии им е много изгодно да не вземат властта. ГЕРБ и ДПС са запознати, че нещата отиват към Стефан Янев и че около него ще се направи правителство. Въпросът е дали ДБ, или БСП ще участват, ще бъде нещо като програмен експертен кабинет.

Oще по темата
Ще изкарат 5-6 месеца така с широко мнозинство. Това прогнозира за Нова Нюз политическият PR Нидал Алгафари.

По думите му партиите са много по-сговорни, когато нито една не държи властта. "Много добър вариант е да си седи правителството, Радев да протаква и НС да приема закони. Ако президентът връчи третия мандат на Янев, значи иска да има правителство. Ако го връчи на всеки друг, значи няма никакъв шанс.

"Всички са се изпокарали грозно", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо Как така нямаш нищо предвид? Ами онзи генерал Събев,дето на времето беше началник на 15-ина самолети? Ами тези трима генерали от ВВС,които с немарливостта си и безгрижието доведоха до смъртта на един майор от Граф Игнатиево, разрешавайки слизане до 2000 м при допустими 4000 м за атакуване на мишената? Ами онези бивши министри на МО Б.Ноев, Шаламанов, Ненчев,баш познавачи на БА?

37

Анонимен

преди 1 година

Мисля,че не генерали, а мустакатият Патриот с татарско лице, лидерът на ВмРО и Пожарникарят от Милиционерската школа Симеоново бяха авторите на този стобор,който бежанците от арабските държави и Афганистан режат с ножици и нахлуват в БГ. Сборните пунктове на мигрантите са пред софийската баня и на Симеон. Мигар СДМВР не знае това, а Главната прокуратура и софийските съдилища чакат полицията да ги доведе при тях и те да ги пуснат отново на свобода срещу заплащане. Гълъбът ли е виновен?

36

Анонимен

преди 1 година

Писах още миналата година. Това е сценарий, по който първо се появи слави и направи повторно радев президент.През това времени показаха това нещо, после изиграха представлението -аз съм с народа, нищо, че нато е България, а България е НАТО.Представлението беше, че кирчо го изгони, за да ни стане симпатичен. Не и на мен.Писах, че ще натъпчат партията му в Парламента, познах, ще го натресат и ще го направят премиер.Напълниха с военни властта. Защо ли? То предстои!Този не става за нищо. Слуга

fallback