38

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо Как така нямаш нищо предвид? Ами онзи генерал Събев,дето на времето беше началник на 15-ина самолети? Ами тези трима генерали от ВВС,които с немарливостта си и безгрижието доведоха до смъртта на един майор от Граф Игнатиево, разрешавайки слизане до 2000 м при допустими 4000 м за атакуване на мишената? Ами онези бивши министри на МО Б.Ноев, Шаламанов, Ненчев,баш познавачи на БА?

37

Анонимен

преди 1 година

Мисля,че не генерали, а мустакатият Патриот с татарско лице, лидерът на ВмРО и Пожарникарят от Милиционерската школа Симеоново бяха авторите на този стобор,който бежанците от арабските държави и Афганистан режат с ножици и нахлуват в БГ. Сборните пунктове на мигрантите са пред софийската баня и на Симеон. Мигар СДМВР не знае това, а Главната прокуратура и софийските съдилища чакат полицията да ги доведе при тях и те да ги пуснат отново на свобода срещу заплащане. Гълъбът ли е виновен?

36

Анонимен

преди 1 година

Писах още миналата година. Това е сценарий, по който първо се появи слави и направи повторно радев президент.През това времени показаха това нещо, после изиграха представлението -аз съм с народа, нищо, че нато е България, а България е НАТО.Представлението беше, че кирчо го изгони, за да ни стане симпатичен. Не и на мен.Писах, че ще натъпчат партията му в Парламента, познах, ще го натресат и ще го направят премиер.Напълниха с военни властта. Защо ли? То предстои!Този не става за нищо. Слуга

35

Анонимен

преди 1 година

Всички партии които се съгласят на това недоразумение ще загубят.

34

Анонимен

преди 1 година

Ще е много много широка коалиция. Не явна а тайна. Герб,ДПС,БСП, и Възраждане и Възхода

33

баба мара

преди 1 година

кои му вярва на това празни приказки от сутрин до вечер

32

Анонимен

преди 1 година

Aм' шe npaвят npaвитeлcтвo aми! 3a kъв 4en ca избрани тaм.. ?

31

Анонимен

преди 1 година

Фък офф

30

Бай Иван

преди 1 година

Защо въобще дават поле за изява на този некъпания? Агент на ДС, ПР на Гоце, Трактора и тем подобни неуспели кандидати за президент. А сега главен блюдолизец на Боко, защото синчето му е в Гроб... жалко подобие на човешко същество.

29

Анонимен

преди 1 година

И goбpe щe cтopят...

28

Lina

преди 1 година

След като фанфари казва( сина му е от граб) , значи ще. И какъв избор имат пппп , Гешев ги разседва, а има доказателства. Или в затвора, или с граб .

27

Анонимен

преди 1 година

Ами да направят. Добро или лошо е по-добре от никакво.

26

Този PR

преди 1 година

Като не му вървят нито лъжите нито предсказанията ДАЛИ ЩЕ ВЪРНЕ ПАРИТЕ от тлъстият си хонорар за нищо правене?

25

Анонимен

преди 1 година

Чрез какви постижения се става генерал, като няма никакъв военен опит? Може ли да станеш шампион по плуване, без да си влизал във водата? Военни от поделение в нашия град днес събораха клони в полето.

24

ПроСоТо

преди 1 година

и едно малко,НЕ предизвикано уточнение:..Радев Е ВЪЗМОЖНО да допуска грешки,но ТЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА,които вършат вашите любимци "24/7"..Грешка е едно,престъпление-друго !../това е ПО ПРИНЦИП,НЯМАМ нещо конкретно предвид!/

23

Анонимен

преди 1 година

Има ли вече значение кой ще е?Дали поредният генерал с наполеонов комплекс или Деси от Дулово.Знаем,че сме територия на една провинция на Америка.Финансиите са оттам,нямаме вече ресурс да произвеждаме продукт.Кой да е?Шефът на гранична полиция е някаква мадама....Какво ви говори това.Мутри,мутреси и депесари.Честит 10 ноември.

22

Какно е това PR

преди 1 година

Работата на PR е да се пускат лъжи и да се манипулират хората и нищо повече от това.

21

Леле Небивалици

преди 1 година

Пълни глуупости НЯМА ДА ИМА. Ще има нови предсрочни избори това е.

20

Анонимен

преди 1 година

Щом самия Президент, Румен Радев го е избрал за министър-председател. Значи Стефан Янев е най-подходящ за тази длъжност. Радев няма как да сгреши в избора си.

19

ПроСоТо

преди 1 година

обаче нещо весело:..-Президента Радев,на когото аз съм дефинирал безусловната си подкрепа и то НЕ защото е безгрешен,а защото е уравновесен,спокоен и разумен,бави връчването на първия мандат...Това е интересно...Не знам каква е целта му,но се вижда,че МАЙМУНАРНИКА НЕ е в състояние да роди нещо свястно...Но да видим..