Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Прочетох един интересен коментар на политолог. Той казваше така – „Президентът Радев има комплекс към хората, които са го създали“. Вероятно има нещо такова - мъжки комплекс към жената, която го направи президент. Това е в сферата на психологията“, коментира пред bTV председателят на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

„С назначаването с бившия председател на борда на ВМЗ това е демонстрация и опит лично към мен за наказание или унижение – няма да стане. Емоции в тази работа нямам, но отношението към БСП е показателно. От първия ден да обявяваш приоритет газова криза и да уволняваш хора на БСП“, каза тя.

„Президентът беше последователен. Това започна още по време на протестите, когато дойде в парламента и каза – „Вие сте статукво, гласувайте за партиите отвън“. След това продължи с атаки към правителство, към „Продължаваме промяната“, която той създаде. Ние война с него не сме водили. Вероятно желание за власт, разбиване на партиите и реда в държавата“, допълни Нинова.

„Той създава нови партии, употребява ги. Създаде ПП, употреби ги да свалят Борисов и ги захвърли. Сега се обедини с Борисов и с ДПС, за да падне правителството. Това е разрушително. Държавата има нужда от спокойствие, ред и правила“, подчерта председателят на БСП.

Тя посочи, че органите на БСП ще вземат решение за бъдещето на служебните министри, които са членове на партията.


 

Коментари Напиши коментар

212

Анонимен

преди 3 месеца

Ама лельо....нали нямахте нищо общо? Сега ти би шута в големия г*з и почна да цивриш. Колко сте смешни ***.

211

Анонимен

преди 3 месеца

Радев е най големия провал на Нинова жалко че тя го разбра по този начин :)

210

Аха, пише го

преди 3 месеца

Това не е изпуснато, пише го, даже доукрасено. Но другото някак е изпуснато....случайно . А то в църквата е следствие от другото ....Дивашка работа. В краткия ни земен път още се мразим за грешките на едните и другите. А трябва да се знае и ЗА едното И ЗА ДРУГОТО. И да поуравновесим страстите. Стига сте плюли само по КОМУНИСТИТЕ. .Защото даже не знаете , не четете, не искате да признаете. И сте зависими от мразещи , богатеещи алчници.