207

Анонимен

преди 1 година

Ама лельо....нали нямахте нищо общо? Сега ти би шута в големия г*з и почна да цивриш. Колко сте смешни ***.

206

Анонимен

преди 1 година

Радев е най големия провал на Нинова жалко че тя го разбра по този начин :)

205

Аха, пише го

преди 1 година

Това не е изпуснато, пише го, даже доукрасено. Но другото някак е изпуснато....случайно . А то в църквата е следствие от другото ....Дивашка работа. В краткия ни земен път още се мразим за грешките на едните и другите. А трябва да се знае и ЗА едното И ЗА ДРУГОТО. И да поуравновесим страстите. Стига сте плюли само по КОМУНИСТИТЕ. .Защото даже не знаете , не четете, не искате да признаете. И сте зависими от мразещи , богатеещи алчници.

204

Някой

преди 1 година

Нинова кога вашата партия ще въведе социална справедливост в България

203

Анонимен

преди 1 година

До 214 Трябва да пише и за атентата в църквата "Света Неделя" на 16 април 1925 г и за загиналите невинни при взривяването и от БКП,което си е чист тероризъм.

202

До 213 анонимник

преди 1 година

Ми много си ,,осведомен " бе, драги. Откъде ти ги подшушват тези блъвни. Светиш ли й на Нинова . Лижите ви нямат край. Опорките ви издишат при всяка поява на Нинова . То има баламурници , които ги дъвчат тези лиги, има и да им се хващат, но има и хора да мислят.

201

Само питам

преди 1 година

Защо в учебниците на децата ни пише, че партизаните били терористи, че след 9 септември имало народен съд, че СССР ни бил завладял, че БКП и комунистите създавали пионери , чавдарчета, комсомолци зле възпитавани , че ...и.т.н. А защо нищо не пише за избитите деца ястребинчета, за убитото дете Митко Палаузов, за петимата интелигентни младежи от РМС , преследвани и избивани, за стачките на работниците от тютюневите фабрики, за печалбите на капиталистите . Нека обяснят откъде им идват парите прим.

200

Анонимен

преди 1 година

До Тази Нинова изчистила БСП от тези дето искали да крадат? Самата тя уволнена за корупция ,собственик на хотел в Халкидики "МираджиоТермал..."за десетки милиони евро,да не говорим за Техноимпекс.

199

Тази

преди 1 година

Не съсипа, а изчисти БСП. Защото в партията нямат място такива, които искат да крадат заедно с едни, чийто вожд си е натъпкал чекмеджетата с нашите пари. А симпатизантите на БСП са трудови и честни хора и Нинова добре го знае. Не отблъсква, а печели симпатии. Тези , които се роят и противопоставят са точно разсипниците на БСП. Малко почтени хора останаха в ограбената ни държава и тези , които се боричкат да отлюспят от електората на БСП нападат лидера, който ги обединява. Това е истината.

198

Божеее

преди 1 година

Прости им на тези , дето плюят по БСП и Нинова. Те не знаят какво говорят , защото не мислят. Такава злоба се среща само у такива, които навремето мечтаеха някой да ги забележи и покани да станат членове на БКП / БСП. А като не им се случваше, сами се натискаха . А когато не ги одобряваха, мразеха. Та до днес . Научиха и внуците си да мразят. А защо не кажат , че не можеха да бъдат в партията мързеливци, мошеници, морално неуравновесени...И днес са неудовлетворени , че и Нинова не ги иска.

197

Анонимен

преди 1 година

Тази съсипа БСП

196

Анонимен

преди 1 година

Аз мислех, че народа го е направил президент, но очевидно пак съм в грешка.

195

Реалист

преди 1 година

Според мен не може алкохол да и е размътил чак толкова главата, май е нещо по сериозно.

194

Анонимен

преди 1 година

Никой ли не разбра, че Нинова с действията си влачи БСП към дъното, не е изключено ако не се разкара има вероятност столетницата след 2-3 вота да слезе под 4%

193

Я па я..!

преди 1 година

До ъъъ до Рамзан 195 В лицето на президента виждам Шабан Шаулич.Като еднояйчни близнаци са.

192

Анонимен

преди 1 година

Вижда се краят на модела "БКП и внучета". Затова Нинова беснее, и не само тя.

191

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Защо не го вкараш в затвора , както искаш да вкараш честни и невинни хора използвайки биячи и пенсионери с инсценировки , за да ги съжаляваме .

190

НИКОЙ

преди 1 година

ПИЯВИЦА КОЯТО СЕ ЗАЛЕПИ ЗА РАДЕВ ВИЖДАЙКИ ЛЮБОВТА НА НАРОДА КЪМ НЕГО ОТ НАПРАВЕНИТЕ ПРОУЧВАНИЯ И АНКЕТИ . НА 2 ОКТОМВРИ ЩЕ РАЗБЕРЕШ ДОКЪДЕ ДОКАРА БСП .

189

Наблюдател

преди 1 година

Доста наивници са се навъдили! ДС-бардака зад Радев сигурно се забавлява! Аз на комунистически постановки не се връзвам! Разиграват двамата евтин сеир, уж са опозиция един срещу друг, а всъщност, играят една и съща игра! Важното е да привличат вниманието към себе си, да шуми около тях, и ако може ,ГЕРБ да минат на заден план! А дано, ама надали! Комунистите просто са алчни, крадливи и некадърни, но зверски алчни за власт!

188

Анонимен

преди 1 година

България става троянския кон на Путин в ЕС