Снимка: БГНЕС
fallback

„Моето голямо разочарование е от това, че  ИТН се заявиха за изчегъртване на модела „Борисов”, но се оказа, че е бил някакъв трик към избирателите им. Сега се вижда, че работят за връщане на модела „Борисов”.

Oще по темата
Бил съм толкова месеци на протести, за да дойде една промяна. Всичко това сега пропада заради договорки, в които е влязло ръководството на ИТН”. Това заяви в ефира на Нова Нюз. депутатът от „Демократична България” Стоян Михалев.

„Говоря с всички депутати в залата, по всякакви теми. Аз нямам инструмента да убеждавам когото и да е в каквото и да е. Хората си имат собствена съвест. Най-силното оръжие в тази ситуация е съвестта на депутатите, които са влезли в този парламент с една цел, пък изведнъж главата на тяхната партия ги е изтъргувала до степен да направят обратен завой. Главата ги е изтъргувала, взела е възнаграждението за тази търговия, а срамът остава за тях”, каза Михалев.

Той уточни, че заседанието от 19:10 часа е извънредно и ще има собствена регистрация.

„Очевидно е, че има инструкция на новото мнозинство - ГЕРБ, ДПС, ИТН и „Възраждане”, да провалят днешното заседание”, каза още Михалев относно опитите сутринта все пак да се събере кворум, което не стана.

 „Ние сме заявили подкрепата си за това управление. Ще бъде връчен мандатът на първата политическа сила. Ще се направи опит за създаване на ново правителство. Доколко ще събере подкрепа не знаем”, каза Михалев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 1 година

Борисов хич не иска да се връща в управлението и да оправя бакиите на управляващите. С днешното си изказване за ветото към РСМ той изпадна от първото място на изборите. Много е хитър и умен Борисов.

26

Анонимен

преди 1 година

УПОРКАТА- ГЕРБ ОКРАДАХА ДЪРЖАВАТА Е ЕФЕКТНА, НО КАТО НЕ УСПЯХА ДА ОБВИНЯТ НИКОГО ДОЙДЕ СЛЕДВАЩАТА ОПОРКА- ПРОКУРАТУРАТА Е ПРОГЕРБЕСРСКА И НИЩО НЕ ПРАВИ А ТОВА Е АТАКА СРЕЩУ НЕЗАВИСИМАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА..ЮМРУКОВ И КОМПАНИЯ СЛУГИ НА ОЛИГАРХИЯТА И КРЕМЪЛ СЕ ЗАКОПАХА САМИ.

25

Анонимен

преди 1 година

Като не ти харесва, напусни бе михалев...

fallback