27

Анонимен

преди 1 година

Борисов хич не иска да се връща в управлението и да оправя бакиите на управляващите. С днешното си изказване за ветото към РСМ той изпадна от първото място на изборите. Много е хитър и умен Борисов.

26

Анонимен

преди 1 година

УПОРКАТА- ГЕРБ ОКРАДАХА ДЪРЖАВАТА Е ЕФЕКТНА, НО КАТО НЕ УСПЯХА ДА ОБВИНЯТ НИКОГО ДОЙДЕ СЛЕДВАЩАТА ОПОРКА- ПРОКУРАТУРАТА Е ПРОГЕРБЕСРСКА И НИЩО НЕ ПРАВИ А ТОВА Е АТАКА СРЕЩУ НЕЗАВИСИМАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА..ЮМРУКОВ И КОМПАНИЯ СЛУГИ НА ОЛИГАРХИЯТА И КРЕМЪЛ СЕ ЗАКОПАХА САМИ.

25

Анонимен

преди 1 година

Като не ти харесва, напусни бе михалев...

24

Анонимен

преди 1 година

Ами другите като са некадърни какво, да ги оставим съвсем да се oceрaт ли??

23

Реалист

преди 1 година

До 4. Нищо не значи. Само в *** ви променливи глави от завист и злоба ви се привиждат тези коалиции. Просто опозиционните партии виждат, че просто Киро съсипва държавата и искат да спрат това. Нищо повече.

22

Fena

преди 1 година

До 13. За Русия си прав, но има много тънък момент. Не е "ЗА" или "ПРОТИВ". По-скоро някои хора не разбират ястребите и злобата срещу руснаците. Когато са ги мразили всички - поляци, литовци, англичани, стадо ястреби от БГ - защо досега не са ги избили всички руснаци? Защо са ползвали евтини енергийни ресурси, а ги мразят до дъното на душата си?

21

До 11

преди 1 година

Какво точно ти открадна бе мушморок? Или си говориш колкото да не заспиш? По добре ли сме днес от преди 2-3 години??.ЯАвно си от покалението което не е ,,яло баницата" на Луканов,Виденов ,Гечев и тройната коалиция !?!? БСП в момента напправлява политиката всъщност и ДСБ я подкрепя ?? ?А Възраждане са въдичка за такива ,,ремсисти" като теб!Аман от това разглезено Гугъл поколение!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Ало певицата- почвай да си подготвяш турнета по кръчмите, че безметежните дни свършиха

19

ПП=ББ

преди 1 година

ПП са ГЕРП версия 2. И ГЕРП бяха коалиция с ДБ и ВМРО а ИТН са ВМРО версия 2. Една и съща плоча се влачи след 2007 и 2021 г.

18

До 10

преди 1 година

Само с интелект обаче не става, трябва управленски подход, а Борисов го има за разлика от Киро - само хилене при него.

17

Майора

преди 1 година

На вас от ДБ все ви се привижда сянката на Борисов! Когато управлявахте заедно с него бяхте добре , с сега в безпринципната коалиция сте против! Михалев това е лебедовата песен на вашето управление и повече ДБ няма да управляват!

16

Анонимен

преди 1 година

Борисов и сега щеше да управлява ако не бяха машините на Мадуро които манипулираха вота на изборите.

15

До 10

преди 1 година

Б.Борисов не може са се намаже на малкия пръст на К.Петков по интелект :Конграшулейшънс...

14

Анонимен

преди 1 година

Баце може да се върне, само ако се въведе отново хартиената бюлетина, та да видим сега кой иска да се върне хартиената бюлетина, ИТН ли ? ами не, Корнелия иска:)

13

Анонимен

преди 1 година

Тук вече не става дума за ГЕРБ, Бойко, Възраждане, ИТН, дали си ляв или десен или нещо друго.Вече значение има само едно нещо и това е дали си с Русия или си против нея.

12

Fena

преди 1 година

Стоян Михалев, едва ли някой ще го избере дори за домоуправител на блока вече. Затова говори глупости. Слави прави точно това, което казва - не може TЪПAHAPИ да управляват! Нито Боко, нито Кирчо, нито Кокорчо! Писна ми от тарикати - браво на Слави!

11

от мосто

преди 1 година

всички промянаджии били на протестите , само дето никой не ги е видял :) мая общата и тримата овчари им свършиха работата , те и биха шута след като се уредиха в НС и с постове . цирк голям .

10

До 4

преди 1 година

Много си елементарен, Б.Борисов никога вече няма да управлява. Народът не иска заедно да ни управляват истеричните ***,ГЕРБ и ДПС. Баце-*** достатъчно ни краде като за световно.

9

Анонимен

преди 1 година

Предпочитам Борисов пред простото Киро.

8

Ментора бай Иван

преди 1 година

Даа , оказа се , че дългия злодей , пръкнал се от Пъклото , пак ще ни се изплези !