Снимка: БГНЕС

За първи път имаме уникален шанс да се откъснем от тази енергийна зависимост. По тази тръба не течеше газ, по нея течеше корупция“.

Още по темата
Това обяви пред БНТ Стоян Михалев от Демократична България.

Той смята, че най-голям интерес държавата да бъде дестабилизирана имат руските интереси на нейната територия.

Според Стоян Михалев от "Демократична България" решението на ГЕРБ да внесе вот на недоверие изглежда синхронизирано с действията на лидера на "Има такъв народ".

"Знаем, че тя бяха скарани в миналото, там отношенията не бяха добри, след като г-н Трифонов даде добър старт на политическата кариера на г-н Борисов, но вероятно тези отношения са се затоплили. Дали през Орлин Алексиев или "Котараците", нещо се е случило, защото в момента виждаме пълен синхрон“.

"Нямаме доказателства дали има финансови връзки между г-н Трифонов и Таки. Няколко часа преди да бъде обявено изтеглянето на министрите на ИТН, ние в ДСБ имахме информация, че Таки е изключително бесен, че му се отнема контрола на митниците и е готов дори да отмъсти и да бутне правителството. Дали това може да се докаже – нямам представа“, поясни Михалев.

Ако не мине актуализацията на бюджета, няма да бъдат актуализирани пенсиите на толкова много хора. Ако не бъдат прокарани тези 22 закона, тогава освен че влизаме в наказателна процедура, парите от Плана за възстановяване няма да дойдат. А това са 12 млрд., разясни още Стоян Михалев.

Коментари Напиши коментар

42

Алекс

преди 1 година

Стоянчо, ако трябва да сме точни мутрите дадоха старт на кариерите и на двамата.

41

Пацо

преди 1 година

Този говори страхотни глупости

40

Пенчо Песимиста

преди 1 година

Чета коментарите и разбирам,че сами си заслужаваме съдбата.Някои страни от крайна мизерия станаха примери за подражание (китай,южна корея, тайван, чехия,словакия...) .Нещата там се случват ,човешкия капитал създава, твори,гради .А тукя само едни критици и псуващи нацупени хора без творчески идеи ,борбеност и здраво мислене .Какво ви даде борисов за 12 години - разду администрацията и им вдига заплатите ...Купи си гласовете..12 години ... и говорим още за магистрали недовършени