Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Министърът на спорта Радостин Василев съобщи, че ще депозира оставка в НС утре сутринта.

Oще по темата
Той добави, че така ще постъпят и останалите министри от партията на Слави Трифонов, а решението за това е политическо и е взето от парламентарната група, която ги е излъчила за министри.

Василев уточни, че проблемите в мнозинството били предимно на ниво парламент, а в Министерския съвет коалицията имала по-добър диалог.

Той призна, че не знае кой ще го наследи на поста, но би съжалил, ако новият министър не продължи битката срещу корупцията и за подобряване на инфраструктурата.

Както е известно, по-рано днес стана ясно, че вицепремиерът и министър на регионалното развитие Гроздан Караджов, който е от квотата на ИТН, вече е депозирал оставката си в Министерския съвет.

По-късно той даде специална пресконференция, на която обяви, че е лъжа твърдението, че той или партия ИТН са поискали 3,9 милиарди допълнително в бюджета на МРРБ. По думите му цитираните 3,9 млрд. били натрупан дефицит в бюджета на министерството.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

Съвет

преди 1 година

Не само тези от ИТН да подадат оставка, но всички трябва. Оная куку - кУрнелията, заедно с Киро лъжата- първи ! Само ядат народни пари и крадат, особенно тези от ПП, абсолютни некадърници .

78

Давайте

преди 1 година

По бързо оставки,че и моят ред да дойде,и аз съм на оня ***.

77

Помнещ

преди 1 година

До Анонимен 78 ............. Говориш пълни глупости. Наистина Народното събрание не заседаваше постоянно, но имаше сесии два пъти в годината.

fallback