79

Съвет

преди 2 години

Не само тези от ИТН да подадат оставка, но всички трябва. Оная куку - кУрнелията, заедно с Киро лъжата- първи ! Само ядат народни пари и крадат, особенно тези от ПП, абсолютни некадърници .

78

Давайте

преди 2 години

По бързо оставки,че и моят ред да дойде,и аз съм на оня ***.

77

Помнещ

преди 2 години

До Анонимен 78 ............. Говориш пълни глупости. Наистина Народното събрание не заседаваше постоянно, но имаше сесии два пъти в годината.

76

Анонимен

преди 2 години

Руди пингвина какво ще каже за това ,че момчетата спечелили 5 златни медала по вдигане на тежести самии са пътували до Тирана и единстената подкрепа им е била от треньора Иван Иванов ,а федерацията разбира се отсъства ?

75

УЧИНДОЛЕЦА Е ..

преди 2 години

ОБИКНОВЕННА *** ---ГОТОВА НА ВСИЧКО ЗА ВЛАСТ!-помните ли как искаше да дели властта с Борисов 50:50 ?-помните ли как искаше да строи къща у центъра на София ?-помните ли как искаше властта--ДА МУ СЕ "ГЛАСУВА ДОВЕРИЕ" НА МАЛЦИНСТВОТО НА ИТН ?-помните ли специалистите му "продавачи на шнорхели" ?-помните ли как искаше да набута Калимански за шеф на БНБ -зада има достъп до парите на хората ?С КАКВО ТОГАВА Е ПО-РАЗЛИЧЕН ОТ БОРИСОВ?

74

Анонимен

преди 2 години

Аз по соца бях дете, но помня. Помня само едно народно събрание. Събраха се, уточниха се и си казаха чао и кой откъде е. Нужно ли е 2440 човека да ни висят на главите всеки ден и да лобират за чужди интереси? Това са рекламни агенти, а не народни представители.

73

Пп

преди 2 години

Промяната на цените ми идва в повече, друга промяна не видяхНазначения на жени баджанаци роднини а доматите са - 5 лвТова ли е промяната за която протестираха хората

72

Анонимен

преди 2 години

По времето на соца народно събрание се свикваше на 5 години и се състоеше действително от хора на народа-работници, инженери, лекари.... И държавата си вървеше. Днес имаме едни, които работят народни представители и взимат луди пари за това и ей ни на какво диридже стигнахме.

71

нормален

преди 2 години

е що ни занимавате с клоуните ?

70

Истината

преди 2 години

Тази година нямахме на 6ти Май Парад на Българската Армия но за сметка на това имахме Гей Парад организиран от Херо Мустафа. От вчера се чувствам супер.

69

Анонимен

преди 2 години

Слави е нарцистична натура. Той не може да работи в екип /колектив/ освен ако не е шеф на екипа. Непрекъснато казва "аз". Подбираше хора за партията си с кастинг, както си подбира балерините от Магаданс. Освен да сритикува нищо градивно не е предложил или направил. А че Кирчо и Асенчо и за *** за зеле не стават няма спор.

68

Аривидерчи

преди 2 години

Тоя на снимката пръв да си тръгва. Имаше слух, че е платил 400 хил.лв. за да стане министър на спорта. Даже се е хвалил няколко месеца преди да стане, че ще е той. Син на известен мошеник от Плевен

67

Анонимен

преди 2 години

Абе що не потърсят маямата и бай йоло денеф, я какво стабилно правителство ще спретнат с тях. А и те са винаги готови да се отзоват!

66

Анонимен

преди 2 години

Не мога да преценя кои са по-гнycни от ИТН и Вгъзpaждане.

65

За

преди 2 години

коалицията стана ясно още при отказа на ПП да изберат за шеф на БНБ на Слави човека,наркомана се надяваше чрез БНБ да се изперат милионите му от офшорките нооо всички знаем,НЯМА ПЪЛНО ЩАСТИЕ.

64

Колко ли бели

преди 2 години

Ще направи в последния си ден този зализан чалгар!?

63

Анонимен

преди 2 години

Явно ще има нови избори . Щом почнаха да бягат от отговорност . Сега важното е кой ще раздава фонда за раздаване ? А фонда за спасяване. Да залъжем с ,,членство,, будалите и да им усвоим парите. Докато има будали ще има и усвояване . Да кажат кога ще са новите избори и кой ще усвоява .

62

Анонимен

преди 2 години

Страната върви към фашиска диктатура на военните и после към гражданска война на провинцията срещу София защото няма пари. Както става в Испания в 1936 г.

61

Мхмм...

преди 2 години

Още по-добре, пък на кого е и какво е решението, хич не ни интересува... Довиждане

60

Случаен

преди 2 години

Не знам какво ще правим без ИТН, ПП и БСП .... на кого ни оставяте :)