fallback

Правосъдният министър Данаил Кирилов обяви, че ще подаде оставка, ако до края на мандата на тази Европейска комисия европейското наблюдение над съдебната система не бъде свалено.

Oще по темата
След днешното заседание на Пленума на ВСС той обясни, че е декларирал намерението си пред еврокомисаря по правосъдието Вера Йоурова в Брюксел, съобщи БТА.

По думите на Кирилов Йоурова е казала, че имаме много сериозен напредък и шанс механизмът да приключи.
Тя била подчертала още, че изказването й от преди време, че до края на годината механизмът вероятно няма да приключи за нас били нейни лични виждания и касаели краткият период от време, който остава до приключване работата на настоящия състав на ЕК.

Кирилов коментира, че не знае дали бившият евродепутат Емил Радев има намерение да участва в избора за нов главен прокурор и дали ще бъде номиниран.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

ББ барна Барни

преди 4 години

Един достоен нов Росен Плевелев. А защо не и да не бъде следващ наш президент, ако ще и за един ден докато тогавашната Европейска комисия за европейското наблюдение над съдебната система не го изтегли за неин Командър.Барни барни ама той единствен е барнат , а барнатите единственно имат място по стените на черквите където около тиквите им има контур на оцветена чиния или тава

34

Анонимен

преди 4 години

До ПриятелКъде забрави веселото Яне.Всичките изброени от теб са "супер мъже".

33

Анонимен

преди 4 години

Това министерство се превърна в министерство на хумора и шегата.Преди този клоун беше другарката Цачева партиен секретар по рождение.

fallback