35

ББ барна Барни

преди 4 години

Един достоен нов Росен Плевелев. А защо не и да не бъде следващ наш президент, ако ще и за един ден докато тогавашната Европейска комисия за европейското наблюдение над съдебната система не го изтегли за неин Командър.Барни барни ама той единствен е барнат , а барнатите единственно имат място по стените на черквите където около тиквите им има контур на оцветена чиния или тава

34

Анонимен

преди 4 години

До ПриятелКъде забрави веселото Яне.Всичките изброени от теб са "супер мъже".

33

Анонимен

преди 4 години

Това министерство се превърна в министерство на хумора и шегата.Преди този клоун беше другарката Цачева партиен секретар по рождение.

32

Анонимен

преди 4 години

Барни няма какво да чакаш. Подавай я още дега!

31

т

преди 4 години

това трябва да свършите да иэпълните точките да падне монитуринга дано

30

.... ..

преди 4 години

Кьовешии къде си?!

29

Жалка история

преди 4 години

Ще целуне на Тиквата пак ръка и ще му върне оставката :) Какъв комик жалък е този!

28

Анонимен

преди 4 години

ТОЗИ Е ГОЛЯМА СМЕШКА

27

Приятел

преди 4 години

Дани Кирилов ,Росен Плевненлиев, Тома Биков ,Антон Тодоров...боже какви мъже имало в Герб.А и оня Гошо Марков ,седесаря-царист ,дУпедат от Шайката ,на който всяка втора дума е "Бойко".Сега се сещам че мъжете в Герб съвсем спокойно могат да си направят партиен гей-парад.Или прайд ,както го кръстиха вече.Даже имат повод-днес шефа им е рожденик.

26

ха-ха-ха

преди 4 години

Ще падна от смях.Едва ли някой в ЕК пък и въобще ,брои този мишок за жив.Дори в неговия роден Димитровград никой не го смята за човек.Мислех че Баце се подиграва с народа ,като казваше че и магаре може да сложи за министър.Е ,сложи този мушморок и ...нищо.Прав е Баце ,при него всеки всеки може да е министър.Някой спомня ли си за Цецка ,майката на нацията?Никой.Ами предишната кифла Екатерина?Пак никой.А този е направо върха.От 10м се вижда ,че човечеца има ментални проблеми , ама е министър.

25

Дани ти имаш ценз

преди 4 години

това правопикяещата версия на мънистер Цачев ли еДани не се поддавай на провокации. За няколко кубика тухли и арматурно няма, никаква демисия. сега са ти паднали за всичките им подигравки и бъзици да им го върнеш тъпкано, по закона и по подразбиране. ако не ти , кой ще освободи Цветанов, Цачева и другите от зидарската бригада. ти усети че Бункера ги е разработил като зидари и асансьоари за да ги смели когато ЕЪ се надигне. Щракни му белезниците и го закарай в Хага пред румънската прокуророка!!

24

СЛАБОУМЕН

преди 4 години

АМА, АЗ ПАК НЕЩО НЕ РАЗБРАХ... НА ТОЗИ БАВНО РАЗВИВАЩИЯТ СЕ И БАВНО ГОВОРЕЩ ДАНАИЛ КИРИЛОВ КОЛКО ЧАСА СА МУ БИЛИ НЕОБХОДИМИ ЗА ДА "ДЕКЛАРИРА НАМЕРЕНИЕТО" СИ? И НА КОГО МУ ПУКА В БРЮКСЕЛ ЗА НЕГО?

23

ББ

преди 4 години

Много важно,че ще подаде оставка. При обиколките по ж.п. гарите Боко все ще срещне някой да го назначи за министър. Все някое магаре ще е на правилното мястои в подходящия момент.

22

Анонимен

преди 4 години

Забравил съм . От БСП подавал ли е оставка или не е , както Тиквоний от БКП ?

21

OMG_Lucker

преди 4 години

Ами Кирилов търси си нова работа, щото няма начин мониторинга да падне. И правилно!Да допълня: и според мен ти с нищо не допринесе този мониторинг да падне.

20

Анонимен

преди 4 години

Бате , къде са Цвъки Ушков и Делян Добрев ,жалките ?

19

Фред

преди 4 години

БАрни, много ербап го даваш

18

Анонимен

преди 4 години

Толкова много ***.от.щини направи в народното събрание , последните разкрити бяха субсидиите , че стани посланик ( с преводач ).

17

Много

преди 4 години

е *** БарниРъбала! Не му е мястото там със или без мониторинг!

16

Активист на БКП

преди 4 години

Такава му е ролята на дребното човече...