Снимка: Булфото, архив
fallback

След няколко прекъснати заседания поради липса на кворум в разгара на предизборната кампания, депутатите най-накрая решиха, че и през следващата седмица няма да работят.

Първоначалното им решение беше да нямат заседания само седмица преди вота на 25 май за евродепутати, но късно вечерта в четвъртък, по предложение на Станислав Владимиров от БСП гласуваха да прекратят работата си от 14 до 23 май.

През това време народните представители няма да използват служебен транспорт на парламента.

От присъстващите в пленарна зала депутати 73 бяха „за“, а един гласува „против“.

В четвъртък парламентът си удължи работното време на четири пъти. Първо народните представители решиха, че ще заседават до 17 ч., след това до 20 ч., после - до 22 ч., а накрая докато не приемат допълнителните разпоредби от Закона за МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

big

преди 9 години

Че те работили ли са изобщо??!?

29

ГЛАС НАРОДЕН

преди 10 години

ОХ, ГОРКИЧКИТЕ. НЕКА СИ ПОЧИВАТ ДВЕ СЕДМИЦИ, ЧЕ И ПОВЕЧЕ. ДОРИ ЕДИН МЕСЕЦ ДА СИ ПОЧИВАТ, ЧЕ ТЕ МНОГО СЕ ИЗМОРИХА. АМИ ТО ЛЕСНО ЛИ Е? ДА НЕ ХОДЯТ НА РАБОТА, ДА СЕ КАРАТ И ОБИЖДАТ В ПЛЕНАРНА ЗАЛА (срам да те хване като ги слушаш), ДА СИ ПЪЛНЯТ СТОМАСИТЕ С ДЕПУТАТСКИ КЮФТЕТА, ДА БЕЗДЕЙСТВАТ, МИТИНГИ (ПРОТЕСТИ) ДА ОРГАНИЗИРАТ, ДА КРАДАТ...ЧЕ ТО ЛЕСНО ЛИ Е ЧАНТИ С ПРИСВОЕНИ ПАРИ ДА СЕ ПРЕНАСЯТ...ОХ, ГОРКИЧКИТЕ! НЕКА ПОЧИВАТ В МИР, ЗАЩОТО ТОВА НАРОДНО СЪБРАНИЕ Е МЪРТВО РОДЕНО...

28

Крив макарон

преди 10 години

Да си вземат две седмици душ и изобщо да не се връщат тия некадърници

fallback