30

big

преди 10 години

Че те работили ли са изобщо??!?

29

ГЛАС НАРОДЕН

преди 10 години

ОХ, ГОРКИЧКИТЕ. НЕКА СИ ПОЧИВАТ ДВЕ СЕДМИЦИ, ЧЕ И ПОВЕЧЕ. ДОРИ ЕДИН МЕСЕЦ ДА СИ ПОЧИВАТ, ЧЕ ТЕ МНОГО СЕ ИЗМОРИХА. АМИ ТО ЛЕСНО ЛИ Е? ДА НЕ ХОДЯТ НА РАБОТА, ДА СЕ КАРАТ И ОБИЖДАТ В ПЛЕНАРНА ЗАЛА (срам да те хване като ги слушаш), ДА СИ ПЪЛНЯТ СТОМАСИТЕ С ДЕПУТАТСКИ КЮФТЕТА, ДА БЕЗДЕЙСТВАТ, МИТИНГИ (ПРОТЕСТИ) ДА ОРГАНИЗИРАТ, ДА КРАДАТ...ЧЕ ТО ЛЕСНО ЛИ Е ЧАНТИ С ПРИСВОЕНИ ПАРИ ДА СЕ ПРЕНАСЯТ...ОХ, ГОРКИЧКИТЕ! НЕКА ПОЧИВАТ В МИР, ЗАЩОТО ТОВА НАРОДНО СЪБРАНИЕ Е МЪРТВО РОДЕНО...

28

Крив макарон

преди 10 години

Да си вземат две седмици душ и изобщо да не се връщат тия некадърници

27

Анонимен

преди 10 години

Те досега се преумориха от работаА какво стана с наште отпуски по ш..ия ви графикЕй,лишихте народа от отпуски,ейМръсни търтеи долни

26

Ф-1

преди 10 години

Каква полза има народа от тези ДЕПУТАТИ?Само трупат милиони и живеят като за последно.А нещата с всеки изминат ден се заталачват и хората не смогват да свържат двата края.Много е търпелив нашият народ, за да не кажа ОТЧАЙВАЩО ***!

25

а

преди 10 години

тамън да им се доработи и си взеха почивка да им мине :)пълни нещастници

24

До № 27

преди 10 години

Може и с 7,62 мм.

23

Анонимен

преди 10 години

Така е щото няма кой да им даде една почивка за винаги, с един 9 мм в главата , ще си почиват завинаги.

22

Анонимен

преди 10 години

Да си починат горките, че много са се преуморили. А и без това нищо съществено не вършат, като са там...

21

Анонимен

преди 10 години

Да почиват...в мир им пожелавам!

20

Анонимен

преди 10 години

днес в предаването ,,дневен ред,,беше една адвокатка Веска Волева и тя покрай много истини които каза ,евала за което, та каза ,че депутатите ни са сбрани от кол и въже ,и за *** на зеле не стават ,защото не разбират за какво са в парламента и каква работа трябва да свършат и КОЙ аджеба им е работодател!!!!

19

егати наглоста

преди 10 години

:)))нямам думи -1 месец ваканция по време на най-голямата мизерия в новата история и ТИЯ глъмарници се стягат за избори и ще искат да гласувам за тях:))) то не е смешно но ако не се забавлявам с тях ще трябва да взема сопата .безработицата и мизерията са огромни а тия с ТЕЗИ заплати и сгодна работа в Парламента ще ходят пък и да си почиват ОЩЕ 2 седмици!!!???

18

Azz

преди 10 години

това са единствените хора, които сами си определят отпуската...

17

Анонимен

преди 10 години

Леле горките депутати живи да ги ужали човек. Гадно племе са те.

16

Анонимен

преди 10 години

Предлагам да им организираме почивка на о.Белене !

15

Анонимен

преди 10 години

Това в парламента е ЦИРК !Едните нищо не правят, другите БОЙКОтират ...Толкова много депутати на глава от население и пак нямало кворум...

14

Анонимен

преди 10 години

Управляващата тройна коалиция ще познае на изборите що е народна любов. За цялата им политика на непукизъм към проблемите на хората ще има да плащат. Жалко че в такава ситуация търгаши като Бареков се опитват да се наместят, където не им е мястото,а се намират наивници да им вярват.Манипулации и преврати този път няма да минат.Разни бисери,менти,оси,спинове,виагри и измамници, петимни за власт и облаги, ще видят победа на избори през крив макарон.Отвратиха хората от себе си.Успехът ще е за ГЕРБ!

13

Анонимен

преди 10 години

Наглеци.Все във ваканции излизат.Правят закони за себе си,а не за хората.Най-активни са в популизма и злословието,когато заседанията им се предават по телевизията.Вземат милиарди заеми,крадат и се хвалят с несъществуващи успехи.Управляващата коалиция дойде на власт с грозна манипулация и преврат по ТН7,но продължи със завистта и злобата към ГЕРБ и Борисов.Налага примитивен език на омраза.Провежда политика на корупция, осигуряваща й облаги.За капак -повишени депутатски заплати.Аут са на изборите.

12

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Оставете колите, поне на управляващите бе. Сегага с какво щи ходят до Сараите да се отчитат.

11

Анонимен

преди 10 години

това не е парламент а цирк ОСТАВКА и предсрочни избори