Снимка: Булфото

"Това, което Яне Янев в момента прави, ми помага да покажа колко различно е управлението ни от всички досега“, обяви министър-председателят Бойко Борисов в Димитровград.

"Това, което ме притеснява, е, че след като не успяха да ми припишат, че имаме сближаване с ДПС, могат да ми припишат, че имаме сближаване с партията на Яне Янев“, допълни премиерът  по повод разпространените от РЗС стенограми, за които се твърди, че са разговори на директора на агенция "Митници" Ваньо Танов с народните представители от ГЕРБ Менда Стоянова и Искра Фидосова.

Според Борисов, изнесеното в стенограмите ясно показва, че когато някой не става за даден пост, отговорът на длъжностните лица е "Не, не става" и няма нито един назначен по този начин.

По думите му именно това показва колко принципно е управлението на ГЕРБ.

Още по темата

Борисов не откри нередности в поведението на Искра Фидосова и Менда Стоянова и бе категоричен, че действията им не са лобизъм.

"Къде е проблемът? Да забраним на народните представители да говорят  и питат ли?“, запита премиерът.

Министър-председателят и министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев преряза лентата на пречиствателна станция за отпадъчни води в Димитровград.

"От случващото се много ясно се вижда, че нищо няма да отклони правителството от пътя, който следва. Ще продължаваме да усвояваме пари от еврофондовете", обяви строителният министър Росен Плевнелиев. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase