396

Роси

преди 13 години

Бойко е наричан в САЩ бълг.Роналд Рейгън.И според прогнозите на ЦРУ ще управлява още 3 мандата.Той има такова огромно реноме в България,че ако застане начело на *** пак ще победи всички.

395

3,14

преди 13 години

а защо бе,пиле не искащ близост,вижте си характеристиката и осъзнайте колко си приличате:Критериите за Нарцистичното личностово разстройство са дефинирани от DSM - Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders. За поставяне на диагнозата са нужни 5 от тях. * Засилено чувство за собствена значимост * Идеи за собствено превъзходство, красота, интелигентност * Убеждение за собствена уникалност * Изискване на възхищение от околните * Очакване за неотменно добро отношение , независимо от поведението * Експлоататорско отношение към околните, което се приема за естествено * Липса на емпатия * Чести прояви на ревност или убеждение, че другите му завиждат * Чести прояви на безпардонност и арогантностЛечението на личностовите разстройства е продължително. Основно е значението на психотерапията.

394

АЖ

преди 13 години

Ти си вече история БОЙКО

393

Анонимен

преди 13 години

Ако парламентарните избори бяха днес, за ГЕРБ биха гласували 31,7% от участвалите в национално представително проучване на Центъра за анализи и маркетинг, за БСП - 12%, за ДПС - 5,8%, за "Атака" - 3,3%, за СДС - 2,5%, за ДСБ - 1,2%.Проучването в периода 4-9 януари сред 1217 души в страната.

392

Анонимен

преди 13 години

Скоро никой няма да иска да се сближава с теб защото ще си в миманса след следващите избори !!!!!

391

Анонимен

преди 13 години

Тоя човек сам го признал за най-добрия в оправданията, друго незнам дали може но да се оправдава го владде перфектно просто, шмекера му със шмекер !!!!

390

Анонимен

преди 13 години

Г-н Борисов кога ще започнат делата срещу Овчаров и Масларова и др тази безнаказаност прави БСП по нагла

389

Андрей

преди 13 години

Господин Борисов, Спрете вече да заблуждавате народа. Разберете, Вашите приказки вече ни омръзнаха. Не е дяволъка с замразените пенсии, заплати, закриване на институции, орязване на бюджети, притискане на съдилища и прокурори, бизнеса и тнт, и всичко това само и само да спестите пари от народа за да направите магистрала, да прережите някоя лента за да кажем- Вижте колко е велик г-н Борисов и неговата вярна дружина от министри и разни журналисти. Помислете за обикновенния човек-как се живее с 160 лв. пенсия, с 300-400 лв. заплати, как да плащаме данъци, ток, телефони, храни и други потребни неща?. И още повече, че Вашето управление докара нещата така, че едва ли не всеки ден се вдигат потребителските цени,данъци и такси. Всичко това говори, че Вие излъгахте Нас Българите и продължавате с цялото си нахалство да давате всеки ден по телевизиите интервюта в стил всички са виновни за Вашите провали. ВЕЧЕ НЕ ВИ ВЯРВАМЕ.

388

Анонимен

преди 13 години

До 397 Споделям твойто виждане но трябва даимсе напомня че вече са минало заради децатани

387

Анонимен

преди 13 години

До червените търсите под вола теле повече няма да бозаете от крава а от теле Наредетесе и несе бутаите вторник БСП петък РЗС

386

Анонимен

преди 13 години

"Премиерът подчерта, че от разговорите става ясно, че когато някой не е подходящ за даден пост, не е назначаван." Примера излъга като дърт ***.Човек за който е ходатайствала Магда Стоянова и за който тонов казва че е престъпник е назначен за ид.шеф на митница Пловдив явно с разрешението на Борисов.

385

Анонимен

преди 13 години

Знайте че не заслужавате Бойко *** ! Бойко си има достатъчно пари и може да се оттегли от политиката но жалко не за вас а за България! защото тук ще останат само мафиоти и не само Европа ще се отдръпне от България ами и цял свят защото бълг.народ е търпелив и търпя 65 г да бъде мачкан от крадливи *** но извън България дали ще ви търпят? Никой няма вече да гласува за Първанов и Сергей тези мошеници...

384

Анонимен

преди 13 години

Жалко за България ! Многоооо *** има тук м този форум ! И всички са дотирани от Първанов.....и неговият отбор крадци не само на пари а и на души!

383

Анонимен

преди 13 години

Бойко е голяма работа но за съжаление ние българите сме дрогирани и облъчвани денонощно от компроматната война на мафията която ние допуснахме да ни мачка 20 г.и в основата на мафията надявам се че всички трезвомислещи хора са разбрали че е БСП. Бойко допусна голяма грешка като съобщи че Цветанов ще е кандидат за президент.Нима си мислите че смазаната машина на ДС в редиците на БСП начело с Първанов няма да вземат спешни мерки.Ами Цветанов ще бъде дискридитиран с безброй лъжи но няма да бъде доп

382

rambo

преди 13 години

abe neznam dali nqma da sme pregrizali klona ot glad dokato stanat tiq magistrali,ama na tikvata tova nemu puka ,toi i bes tova e miliarder taka 4e da go duxat bednite

381

ДО

преди 13 години

ДО ТЪПАКА,ПАРИТЕ ИДВАТ С ЕВРОФОНДОВЕТЕ ОТ ЕВРОПА ,ЗА ВСИЧКИ МАГИСТРАЛИ.

380

gero1

преди 13 години

taka 6te govori6 sled malko i za kostov,toi 6te te iziade do krai

379

gero1

преди 13 години

sega ne iska6 blizost,predi 6to biahte po4ti nerazdelni

378

ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ

преди 13 години

Eййййй,на ТОЗИ нЯма ли най-после да му дойде акълеца,А? Ама на тези БИВШИ *** - наистина партийката(ДС) е успяла да им натика канчетата само с петолъчки...В ушите им постояно звучи залпа на АВРОРА!? БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ! АМИН!

377

БАЧКАТОР

преди 13 години

Естествено че Борисов не иска близост с Яне. С Яне искат близост само нежните мъже от гей-клуб Спартакус. А и някои видове земеделски машини...дето го орат отзад:))))