Ром от село Войводиново, станало печално известно с побоя на двама братя роми над командоса Валентин Димов, открито и на живо във Facebook започна да отправя заплахи към цялото село.

"Заплахите от страна на ромите в нашето село продължават, мислим, че не само за протестите трябва да се отразява, а и това как те заплашват цялото ни село", споделят хора от селото пред trafficnews.

Още по темата

Въпросното видео се разпространява в различни групи във Facebook, включително и тази на село Войводиново.

Негов автор е мъж на име Салхо Кисимов, който в момента се намира в Германия, а семейството му е в България, във Войводиново. В профила си той споделя и други роми, които се заканват.

Ето и част от размислите на Кисимов, както и откритите му заплахи към българите в селото, които той нарича "гяури": "Здравейте, братя роми! Това, което направиха във Войводиново, няма как да го забравя. Просто, доста хора от Войводиново ще пострадат много. Много ще пострадат. Особено крайните къщи… Тия две момчета нямат вина. При положение, че оня се е напил и тръгнал да ги блъска назад-напред по бордюра. Каква е тая България. Циганите били лоши. А вие нормални ли сте? Тия хора къде да идат, какво да правят?", пита Кисимов във видеото, което вече не е достъпно във Facebook.

"Войводци, ще пострадате много, крайни къщи ще горят, ще ви разкажем играта. Ако имах възможност да се прибера в България, при първа възможност и аз щях да нападна. Много воеводци ще пострадате", заканва се още той.

Кисимов също така се заканва, че "ще видите вие втора Катуница".

"Не си мислите, че ще ви оставя всичко така. Вие крадете повече от циганите. Окрадохте къщите ни. Кой краде – циганинът, или гявурът, извинявайте, българина. Войводци, просто много тежко ще живеете!", казва още Кисимов във видеото.

Коментари Напиши коментар

300

Анонимен Българин

преди 1 ден

Само да Ви кажа на Всички, че Бог гледа.
Рано или късно който е виновен ще си търпи последствията. Също никой не си отваря очите, за да види тези "Соросови" изпълнения, благодарение на които България се разпада.
Така никога няма да се стигне до разбирателство, защото хората са заблудини от тези номера.

299

Анонимен

преди 2 дни

това си е заплаха , прокуратурата трябва да се сезира , тоя може бързо да се издири

298

ром

преди 4 дни

До Мюмюн и Турчин не си казваите Имената Защото се Издавате че в Вените ви тече Турска Кръв Аркадаш Ефенди