56

Анонимен Българин

преди 5 години

Само да Ви кажа на Всички, че Бог гледа.Рано или късно който е виновен ще си търпи последствията. Също никой не си отваря очите, за да види тези "Соросови" изпълнения, благодарение на които България се разпада.Така никога няма да се стигне до разбирателство, защото хората са заблудини от тези номера.

55

Рок енд рол

преди 5 години

"Вярвам му. Щом двама успяха да пребият тренирана барета представям си как ще ни мачкат нас обикновените хора."... Какво разбираш под "тренирана барета"? Познавам двама от парашутистите. Имат много слаби познания в ръкопашния бой. Тренират скокове, стрелба, физическа издръжливост. Явно се подготвят да боравят с оръжие, а ръкопашния бой е за който има желание. Стрелбата за войника е по-важна. Не сме в 16-ти век все пак.

54

Българин

преди 5 години

Срамота е, че държавната машина не работи. Как човек ако има нужда от защита ще бъде защитен, при положение, че самите полицаи и военни биват бити? Българи, докога????

53

Българин

преди 5 години

По принцип има и истини, които говори този ром. Българите крадат много, познавам доста и повече от ро....мовете и в по-големи мащаби. Иначе това е една пиянска и виновните трябва да си понесат наказанието, независимо дали са българи, ром....ове или турци.

52

Анонимен

преди 5 години

В Германия има и много българи.Намерете го там.

51

Анонимен

преди 5 години

Заканва се тоя, като не знае в Германия какво може да му се случи.

50

Forever

преди 5 години

Гарибалди,ще се научите да живеете и спазвате законите и изискванията на страната,да си плащате задълженията като нас,и всичко ще е наред,вместо да работите ,вие предпочитате да крадете и нападате,това не може да се търпи вечно.

49

Анонимен

преди 5 години

До МодератораМоля да бъде изтрит коментара на Гарибалди, насажда се омраза и се изопачава истината. Благодаря.

48

probi

преди 5 години

Чудя се как още не се е появил БХК в защита на ...?Ха познайте на кого!

47

Анонимен

преди 5 години

До232: И да се отвори /може и на концесия / лагера до Ловеч !

46

Forever

преди 5 години

Недоволен от събарянето на колибата,а когато я строеше не помисли ли,че трябва да я заведе на отчет в общината,всички други институции знаят къде се намират,и от къде се взимат помощите,а да извади разрешителни не знае.Всичко им е ясно,но се правят че не разбират.

45

До Прокуратурата

преди 5 години

Какво става, какви са тези заплахи??? Този ...трябва да бъде издирен, да бъде съден и осъден! Това е разпалване на омраза, каквато не е характерна за нашата държава! Съд и присъда за тези съдии и прокурори, които дълги години си затваряха очите за кражби, побоища и убийства на тези лентяи, които вече 30 години живеят на наш гръб!

44

0

преди 5 години

1992г.-Арлин Антонов.1978г.-ген.Чочоолу.Когато има готово решение на проблема,трябва само да се последва примера!

43

Анонимен

преди 5 години

Как хубаво щеше да нахрани прасетата в Белене тоя *** по Бай Тошово време....На ви демокрация, на ви ГЕРБ, на ви Бойко, на ви Суджук.....

42

Софиянеца

преди 5 години

Мачкай Гришо!!!

41

1

преди 5 години

До ТитиСега ги говори от Германия, но ако беше в Канада щеше да ни избие всички! Като се върне тук ще е по- нисък от тревата!

40

Marin

преди 5 години

Мале ето тук вече мисля, че ще избухне гражданска война. По-добре 4 000 000 милиона, но само българи. Неграмотни неблагодарници! Само ни дайте повод......

39

Турчин

преди 5 години

Тоя се заканва като типичният кафяв.А българите просто да знаят, че тези наистина се готвят да превземат България. Въоръжават се, трупат злоба, и чакат да дойде тяхното време.Войната започна с това видео. Българи събудете се.

38

Анонимен

преди 5 години

Видеото е точно, това че бяга звука е съвсем нормално при положение гледате колко неща използва едновременно и с мобилен нет. В Германия никой не си позволява да изпозва уай фай зареди големи глоби от пиратстване. Говора е негов, а в Пловдив и около Пловдив черните малко или много говорят по-правилно от другите краища на България.

37

????

преди 5 години

Всички българи да потърсят отговорност от държавната администрация и полиция да си свърши работата (по закон) във всички населени места в България. Постоянен адрес, временен и така. За всички и в София го има този проблем и с българи. Да се разследват "тарторите" на махалите - ДАНС защо спи!