Снимка: Bulgaria ON AIR

Видео 10.01.2019

Заплашва ли Войводиново етнически мир у нас?

В ромската махала на Войводиново вече втори пореден ден продължава акцията по събарянето на незаконните къщи. Проверките на незаконните жилища там се засилиха след като две момчета нападнаха и пребиха военнослужещ. За щастие на пострадалия е извършена успешна лицево-челюстна операция и до 10 дни се очаква да бъде изписан от болницата. Възможно ли е обаче ново етническо напрежение между ромите и останалите български граждани?

Още по темата
"Етническият конфликт е абсолютно нормален. Засега са искри, но могат да се превърнат в огън. Политиците са причина за това. Те вече се чудят какво да правят. Не оставиха държава. Политиците употребяват нас българите. Народът не трябва да тръгва на линч. Живеем в правова държава, която има закони. Не бива да обвиняваме хората без доказателства. Ромските гета са оформени от политиците. Каракачанов е вреден за България – трябва да си подаде оставката", отбеляза журналистката Кремена Будинова в "Денят ON AIR".

Журналистът Юлий Москов изтъкна пред Bulgaria ON AIR, че във Войводиново едни престъпници направиха опит да убият един военнослужещ.

"Няма етноси, няма българи и роми. Те трябва да отидат в затвора. Всеки опит да се политизира тази тема е излишен. Престъпниците са братя. Те обявиха пред съда, че са неграмотни. Казаха пред съда, че работят. Те не са положили нито грам усилие да се развият. Законите трябва да се спазват, дори и принудително", подчерта той.

Какво още казаха двамата журналисти вижте в следващото видео
 

Коментари Напиши коментар

21

Т.Петков

преди 5 месеца

Трябват повече хора като Каракачанов, за да се оправят нещата. Иначе ни чакат лоши времена. Ако не се вземат адекватни мерки от страна на държавните органи, рано или късно народът ще направи необходимото, но ще бъде страшно.

20

Анонимен

преди 5 месеца

трябва да се върнат строителни войски, за де се учат на професия , подчинение и дисциплина!!!

19

Анонимен

преди 5 месеца

"Каракачанов е вреден за България – трябва да си подаде оставката", отбеляза журналистката Кремена Будинова в "Денят ON AIR"."
Точно пък Каракачанов не трябва да си подава оставката, а трябва да бъда всячески подкрепен. Защото единствен той каза истината за *** и техните безобразия. Оставка трябва да си подадат журналисти като Кремена Будинова, които манипулират обществото в полза на антибългарски сили!