Актьорът Ивайло Захариев сред насядалите протестиращи. Снимка: Булфото
fallback

Аз съм отвратен от полицията. Ние не сме провокирали служителите на МВР, те го направиха. Отвориха загражденията и започнаха да се бутат с цел да проправят път за депутатския автобус, коментира пред bTV размириците от вторник вечерта актьорът Ивайло Захариев.

Oще по темата
"В предните редици се пренареждаха полицаите, в гръб на протестиращите се образува формация, която имаше за цел да ги раздели, за да излезе рейсът. Започна едно жестоко бутане, едно газене буквално на протестиращите.

Ако ГЕРБ правеше същото, което БСП, ние пак щяхме да искаме тяхната оставка - протестът не е срещу партии, а срещу мафията, която управлява държавата. Само оставка е решението", категоричен бе той и увери, че ще продължи да протестира с бебето и жена си.

Тезата му подкрепи и протестиращият Самуил Михаел, който определи думите на вътрешния министър Цветлин Йовчев след случилото се, че нямало насилие от страна на подчинените му, като "долни инсинуации".

Все пак в множеството е имало и провокатори. "Те създаваха проблеми. Блъснаха ме в гърба към полицаите с думите "защо удряте хората". Аз се опитах да се задържа, за да не падна върху полицаите", спомни си юристът Александра Семерджиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

ss1948

преди 10 години

отвратен я ходи протестирай в гърция или египетyoutube/watch?v=dvhT_LggqXU&list=PLwYJXpwnPqwb3ibr32AqGkX_QUy_oVB4cда те питам тогава колко ще си отвратен :) , как тези 2 -3 дена 4 дори ще се плямпа за тази пропровокация а тези вътре ще си гласуват каквото искат тихомълком :))))))))) луд народ сме еййй луд

78

Анонимен

преди 10 години

Тоя пък наркоман! От дрогата кой знае какво му се е привидяло!Който погазва законите, получава палка! И кубинка! И затвор!

77

Нели

преди 10 години

Протестиращите искат нови избори и ново НС след това. Само остава да кажат откъде да вземем нови политици. Иначе става като в оная приказка,че със стари к.......и, нов бърдак не става. Българи има нужда от нови политици и нови политики - в образованието и социалната сфера най-вече. Има нужда от кризисен икономически план за да се оттласнем поне от дъното, където се намираме вече близо 25 г.

fallback