79

ss1948

преди 10 години

отвратен я ходи протестирай в гърция или египетyoutube/watch?v=dvhT_LggqXU&list=PLwYJXpwnPqwb3ibr32AqGkX_QUy_oVB4cда те питам тогава колко ще си отвратен :) , как тези 2 -3 дена 4 дори ще се плямпа за тази пропровокация а тези вътре ще си гласуват каквото искат тихомълком :))))))))) луд народ сме еййй луд

78

Анонимен

преди 10 години

Тоя пък наркоман! От дрогата кой знае какво му се е привидяло!Който погазва законите, получава палка! И кубинка! И затвор!

77

Нели

преди 10 години

Протестиращите искат нови избори и ново НС след това. Само остава да кажат откъде да вземем нови политици. Иначе става като в оная приказка,че със стари к.......и, нов бърдак не става. Българи има нужда от нови политици и нови политики - в образованието и социалната сфера най-вече. Има нужда от кризисен икономически план за да се оттласнем поне от дъното, където се намираме вече близо 25 г.

76

SKYBET

преди 10 години

kakyv istanbul , tam sa talibani , kakvo sravniavash , nie sme v evropeiskia sayz tuka nemoje taka

75

анонимен

преди 10 години

ами полицията е затова навсякъде по света бие в истанбул с водни струи това лиискате гледах кадрите където елена ѝончева бе уцелена целенасочено в краката с газоваграната това е полицейщина в българия е нищо никой не иска да разбере че по добърживот трябва да се заслужи с много работа с много знания а не с оплакванияче полициятаги бие

74

Гост

преди 10 години

До АнтипорнографияАми ти ще трябва да приемеш промените след падането на кабинета, защото си малък, жалък и дребнав. О, освен това си и малцинство... А дали ще са "герп" (хубав цитат, а?) или други, това ще решат хората.

73

SKYBET

преди 10 години

gledah po shito na slavi davaha reportaj i vidiha s ochite kak horata vyrviaha po ulicata , a policaite gi nalagaha s palki , daje i edin policai vkara edin umruk na edna jena bez nishto da pravi tozi ministur e za zatvora

72

Анонимен

преди 10 години

До УшевСериАл, не сериЯл. Пише се с буквичката "А". Провери си домашното пак, с червено моливче. А за другия смисъл, първо е ял, после сери ...

71

Nobody

преди 10 години

Ху, дъ фак, е Ивайло Захариев?

70

С интерес

преди 10 години

До Тариката: Да Ви обясня господине: в момента в САЩ е такъв президента за да е на "ти" с масите, тоест простолюдието (много ***, много мюсюлмани). Така или иначе той си взема процента от неговите кукловоди и си трае и играе по тяхната ***. Не ни излизайте с презумцията че няма мафия в САЩ и вижте ги колко са напред :)))))))))

69

BG

преди 10 години

Не било упражнено насилие ?! Я другарите с *** тука да ми обяснят как така човек който е с гръб може да бъде заплаха за някого ?!Как да вярвам на оня комунистически ***, министъра когато бидях как бият хора в гърба ?! Показаха журналист на кого му счупиха камерата ?! Полицаите наричат хората "мръсни ***". Ами тия "мръсни ***" ви плащат заплатите !! Как се нарича държава в която бият журналистите когато снимат - ТОТАЛИТАРНА ! ВОЕНЕН СЪД ЗА ПОЛИЦАИТЕ ! Хората да подадат иск в Стразбург !

68

Не-анонимен

преди 10 години

До АнонименСтига с тези комунисти, главо дървена. Такива отдавна няма. Има само охранени и безсрамни политици. А иначе, такива като теб разделят народа, но, осъзнай се, това не е футбулен мач.

67

Наблюдател

преди 10 години

Нали е "артист", тябваше за изиграе платения си скеч.Но псредсвениците винаги търсят евтина слава.Не подрепям нито партиите в парламента, нито протеста, но МВР бяха неадекватни и .. много меки.В никоя цивилизова страна, не биха допуснали такъв погром, а веднага ще насочат водните оръдия и евакуацията щеше да бъде лесна.

66

Анонимен

преди 10 години

какво търси там!хората си вършат работата!я него да го обградят цяла нощ да не може да си иде!!!айде стига се е подмазвал!!да си гледа си филмите!

65

varg

преди 10 години

Отвратен трябва да си от себе си продажник мръсен

64

Анонимен

преди 10 години

Жалки комунисти, най-големия им страх е, че герб може да се въре на власт и то как... чрез избори. Страх от избори?!?!?! Пълна несъвместимост на комунистическата *** с демокрацията!!!! Добре им е , че въпреки че за губиха изборите, сега са на власт, преко волята на народа. И украинския мазен евреин сергей вие, защото нямало да го изберат и сега без капка срам и с тотално дебелоочие брани кокала. Ама няма кокал а сопа за комунистическте кучета, в краен случай павета в *** черепни кутии!!

63

Анонимен

преди 10 години

Докато народа не разбере, че нито БСП, нито ГЕРБ са изхода, няма да се оправим. Като ги сменяме едни и същи ***, родени от ДС и мафията, ще умираме бавно, но сигурно

62

Антипорнография

преди 10 години

А аз съм отвратен от вашите жалки "протести" , чиято истинска цел е да реабилитират престъпниците от герп и да оставят на мира МОНОПОЛИТЕ, срещу които хората излязоха спонтанно февруари. Вие сте "интелигентните", които медиите обичат, понеже като тях обслужвате чужди интереси!

61

Тариката

преди 10 години

До Анонимен Човека дето ми дава за пример САЩ - ми те в момента имат президент ***.И отгоре на това МЮСУЛМАНИН.Да обясня ли какво значи името ОБАМА. Ама там заубилите избори не правят такива простотии като тука Да не говориме че тамошните *** - ***,са навсякъде в управлението.

60

Дебелец

преди 10 години

*** !!!! Прибирайте се по домовете си или отидете някаде на почивка!!!!