Снимка: Facebook

Видео 10.10.2018

Убиецът Северин пред съдия в Хановер. Връщат го у нас до дни!

Още днес заловения по подозрение, че е изнасилил и убил журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров е бил изправен пред съдия в Хановер, съобщи "24 часа".

Още по темата

Германският съд трябва да реши дали има достатъчно основания за екстрадирането му в България. Ако то бъде одобрено, връщането му ще стане до дни.

21-годишният русенец е познат и на германската полиция – срещу него има заведено дело за фалшифициране на документи.

Шефът на криминалната служба на Долна Саксония Фридо де Фриз съобщи, че във вторник, малко след 12 часа, са получили сигнал от българската полиция, че издирваният се намира някъде в Долна Саксония или в Хамбург, който не е част от Долна Саксония, а е свободен град.

4 часа е продължило издирването му, към 16 часа германската полиция вече е идентифицирала местонахождението му – в кооперация в Щаде, в дома на майката на Красимиров.

Къщата е щурмувана в 20:15 часа от десетки полицаи, те арестуват двама мъже. Единият е 21-годишният русенец, другият е освободен веднага.

Пред германските медии пък полицията в Долна Саксония обяви, че няма никаква информация Красимиров да е свързан с политически организации, които биха го използвали като поръчков убиец.

Междувременно, психиатричен анализ на профила му, интересите му и начина му на живот показва, че Северин е осъзнавал напълно действията си спрямо Виктория. Че е напълно вменяем доказва и това, че вероятно се е уплашил от сторено и без да замете следите си е избягал, съобщава Bulgaria ON AIR.

Северин – или Селяйдин Ремикса в социалните мрежи, проявява интереси, съответстващи със социалната му група и възрастта. Психоанализа на виртуалния му живот показва, че има добра самооценка – харесва се и често демонстрира нова прическа и дрехи; възхищава се и вероятно мечтае за луксозен начин на живот.

Има изявено отношение към жените. Женен, но често позира с различни момичета. Най-вероятно е предполагал, че всичко ще приключи с едно изнасилване.

Вижте повече във видеото
 

Коментари Напиши коментар

152

anna

преди 8 месеца

Ако убият някой журналист, който разследва, ще е ясно защо, и даже и най-простите няма да повярват на история като тази. Ако обаче искат показно убийство, за да сплашат - какво по-добро от провинциална журналистка, която преди една седмица се е проявила като "смела".

151

***********

преди 8 месеца

До 146
Какво общо имат годините и няколко килограма. Нима те са решаващ фактор.

150

Анонимен

преди 8 месеца

Да го съдят в Германия там поне имат закони, и ще си получи заслуженото.