134

anna

преди 5 години

Ако убият някой журналист, който разследва, ще е ясно защо, и даже и най-простите няма да повярват на история като тази. Ако обаче искат показно убийство, за да сплашат - какво по-добро от провинциална журналистка, която преди една седмица се е проявила като "смела".

133

***********

преди 5 години

До 146Какво общо имат годините и няколко килограма. Нима те са решаващ фактор.

132

Анонимен

преди 5 години

Да го съдят в Германия там поне имат закони, и ще си получи заслуженото.

131

Анонимен

преди 5 години

До Безумна версия!тренирал бокс,здрав ром..и мисля,че изобщо не е бил сам

130

Анонимен

преди 5 години

Още преди да бъде разкрит убиецът, на мнозинството от нас им беше ясно какъв ще се окаже и какви ще са мотивите му.В западната преса като никога бумтяха 3-4 дена по темата "престъпление срещу свободната журналистика". Сега от вчера новината мина в първа глуха, като никъде дори бегло не споменават какъв е убиецът. В Гардиън пишеше името му (българското) и цитираха съмнения на неназовани бългаски журналисти, че можело все пак да е поръчково убийство. В Шпигел няма и думичка по темата.

129

Анонимен

преди 5 години

Ха сега задачка за домашен размисъл: ако искате да отсраните неудобна журналистка, кого ще наемете:a) професионален убиец, неоставящ следиb) 21 годишен ром от махалата, който ще оплеска тотално работата, ще остави предостатъчно следи, за да бъде заловен и разпитан и по този начин да насочи следстието към поръчителя, т.е. към вас?

128

Този ли е?

преди 5 години

Как така ? Ром изкача от храстите и от там става фаталния край? То този ром може да пътува зад граница. И защо медиите го наричат българин като е И как така ще замине зад граница толкова бързо? Много е богат значи може да се измъкне от затвора без проблем.

127

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1 Аз ще ти отговоря колега: Защото сме с най-много полицаи на глава от населението :-)

126

ЛоШо

преди 5 години

американците от Пентагона са си го написали в доклад за България какво очакват да стане в страната в следващите десетилетия. градовете ще станат затворени крепости, защото банди от роми ще нападат да плячкосват, грабят и убиват.

125

Същият

преди 5 години

Германците ако го върнат,значи работата е забъркана директно в колоарите на ЕС. ...Със подобни маньоври се обраха и ЕвроФондовете в Гърция,и днес резулта е налице,мизерия,дългове и вечна безпътица.

124

Безумна версия!

преди 5 години

Нали не само на мен ми се вижда странно? 45кг. 21годишен пикльo изнасилва час и половина 55 кг.здрава жена, по-голяма от него с 10 години? Хайде бе! И през цялото време успява да я контролира, даже нямал и наранявания по лицето!Факир!И всичко това се случва в топъл есенен ден, когато целият град е навън, на алея? И толкова време не минава никой? Като бягаше на записа мина покрай група хора, те как не са видяли, като идваха от същата посока?Изобщо...поредица от чудеса!

123

Детелин

преди 5 години

Подарих си телевизора 2005г , от тогава НЕ гледам телевизия . Единствено само ако съм на гости и има пуснат телевизор и то толкова му обръщам внимание . Единствено гледам , признавам си , СЛЕД изборната вечер :) Много се кефя на артистите наречени : политици , партии , водачи и т.н. Гоооолям майтап . Ама така говорят убедително , все едно си вярват , все едно наистина това , което го казват са го виждали или ще го видят - голям смях се смея . Та така . ТЕЛЕВИЗИЯ НЕ ГЛЕДАМ , имам познати в тв !

122

Анонимен

преди 5 години

Наистина е невъзможно, този 40-си килограмов с напикани дрехи индивид, да седи зад всичко това. По-скоро е държавна поръчка.

121

СТИГА ВТЪЛПЯВАЙТЕ

преди 5 години

че този е убиеца! Зад всичко това стои правителството.

120

Цирка насело

преди 5 години

голям смях, медината пропаганда е страшна ... баба на село си вика въй въй какви времена. Де да знае че тези закоито гласува са безнаказаните убийци.

119

лъжа

преди 5 години

поръчково убийство с цел всяване на страх

118

Анонимен

преди 5 години

Извинете, да не би съдът вече да се произнесе по случая? Откъде знаете, че полицаите не са подхвърлили ДНК в къщата на заподозрения? Знаете ли колко сложна процедура е обискът, как се влиза в чужда къща и се изземват доказателства?

117

Гробокопач

преди 5 години

Ако Германия не върне Селяйдина, Бойко 3 пада, начаса;)))

116

Анонимен

преди 5 години

Може пък да не се обеси. Казват че от един път не се става ***, но от два пъти?

115

Анонимен

преди 5 години

Чакаме БХК да скочи да го защитава, нали все пак е циг***нин.