Колаж: Facebook

Съвпадение на ДНК и кръв по дреха, намерена в дома му в Русе, уличават Северин Красимиров като убиец на журналистката Виктория Маринова, пише "24 часа" като цитира разследващи на гнусното кърваво убийство, разтърсило България.

Припомняме ви, че младият мъж бе арестуван снощи в германия град Щаде.

Той не е познавал младата жена и я е изнасилил няколко пъти, преди да я удуши и убие.

Още по темата

Обезобразеното лице на Виктория било от триенето на главата й в земята при гаврите, които са продължили поне час, показва съдебномедицинската експертиза на трупа й.

Мотивите за престъплението – най-вероятно става дума за моментна проява на агресия.

Красимиров духнал още в неделя, ден след убийството.

Полицаите стигнали до него чрез помощта на свидетели, които го забелязали в района на убийството.

По първоначални данни Северин е от ромския квартал на крайдунавския град, известен е още като Селайдин. Роден е през 1997 г.

"Той е турчин, от Селеметя е", твърдят хора от квартала, които го познават.

В събота вечерта, часове след зверството, той бил на купон, след което се прибрал в дома на съпругата си.

На следващия ден заминал за Германия, където живее майка му, именно там той е бил изловен от местната полиция.

Северен е рецидивист, в регистрите на МВР фигурира с няколко кражби. Очаква се той да бъде екстрадиран в България от властите в Германия.

Тази сутрин премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и министър Младен Маринов ще дадат брифинг в Министерски съвет с повече детайли по случая.

Коментари Напиши коментар

406

anna

преди 9 месеца

Ако убият някой журналист, който разследва, ще е ясно защо, и даже и най-простите няма да повярват на история като тази. Ако обаче искат показно убийство, за да сплашат - какво по-добро от провинциална журналистка, която преди една седмица се е проявила като "смела".

405

Анонимен

преди 9 месеца

Поръчителя ще се разбере догодина май месец на изборите когато цялата махала в която е живял ще гласува за определена партия.

404

Кольо канарчето

преди 9 месеца

Тоя екземпляр недохранен, имал бил кола? Кола...откъде пари? Книжка кой му е дал? Провериха ли му изпитния протокол, кооя е комисията,кога се е явил на изпит? М...м? Бил пиян като кирка ама това 2000 и повече километра ги взел все едно че е Шумахер, и е карал Ламборгини. Алоооо, канарчетата летят.... лъжци долни! Не е този, поръчителя искаме! Да не е онзи ушатия, многоапартаментния...?