Снимка: Facebook
fallback

22-годишният футболист Радостин Нгуен, който се издирваше за побой над ученик пред бургаска дискотека, вече е открит и в момента дава обяснения в столично полицейско управление, съобщи "24 часа".

Боят пред дискотека "Астория" е станал на 11 февруари, но състоянието на пострадалия Илия Стоянов се влошило на 20 февруари.

Oще по темата

18-годишното момче получило няколко юмрука в лицето, имал счупване на носни костици. Първо е бил освидетелстван с лека телесна повреда, но после настъпило усложнение.

На 20-ти вечерта Илия получил силно кървене от носа и е бил приет в УМБАЛ Бургас.

Майка му Росица Стоянова разказа, че синът й се почувствал зле няколко дни след побоя.

"При счупването на носните костици са засегнати малки кръвоносни съдове. Когато постъпи в болница хемоглобинът му бе много нисък. Затова спешно се наложи кръвопреливане, но синът ми трудно приема чужда кръв. Много сме благодарни на всички, които се включиха в акцията по кръводаряване. Трогнати сме от добрината на хората", сподели майката на Илия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Истински

преди 6 години

Вие *** ли сте че пишете простотии,бургазлията просто си е стоял без нищо да подозира,прочетете повечко материалите,мизерни и неграмотни.

30

Анонимен

преди 6 години

Значи при първият медицински преглед Илия е добре...10 дни по-късно се влошил. Ами то може през тези дни да се е бил и с други.

29

Анонимен

преди 6 години

Трето нищо не се разчу няколко дни след боя,обаче като започна да изнудва за пари и Нгуен му отказа,реши просто да пусне някаква си лъжлива историйка ,която започна да се върти навсякъде!И понеже Радостин е футболист и не е чист българин,каквито разбира се ,вие сте, започахте да го обиждате, съдите ,заплашвате и тн.Мога да кажа ,че който го познава лично ,знае че е много възпитано,добро и лъчезарно момче,което както на всички други момчета се е случвало да се сбият.Не съдете книгата по корицата!

fallback