31

Истински

преди 6 години

Вие *** ли сте че пишете простотии,бургазлията просто си е стоял без нищо да подозира,прочетете повечко материалите,мизерни и неграмотни.

30

Анонимен

преди 6 години

Значи при първият медицински преглед Илия е добре...10 дни по-късно се влошил. Ами то може през тези дни да се е бил и с други.

29

Анонимен

преди 6 години

Трето нищо не се разчу няколко дни след боя,обаче като започна да изнудва за пари и Нгуен му отказа,реши просто да пусне някаква си лъжлива историйка ,която започна да се върти навсякъде!И понеже Радостин е футболист и не е чист българин,каквито разбира се ,вие сте, започахте да го обиждате, съдите ,заплашвате и тн.Мога да кажа ,че който го познава лично ,знае че е много възпитано,добро и лъчезарно момче,което както на всички други момчета се е случвало да се сбият.Не съдете книгата по корицата!

28

Анонимен

преди 6 години

Вие толкова ли сте кухи ,че вярвате на първото нещо което ви се каже по тия платени медии? Първо до номер 22, Нгуен не е казвал нищо такова пред разследващите ,нито никъде! Второ всеки *** може да напише такава подхвърлена статия. Излезнал Нгуен и започнал да налага първото срещнало невинно детенце, което просто си стояло и си чакало таксито? Бе я моля ти се, така се прикриха тия местни бургаски дришльовци ,че няма на къде!

27

Анонимен

преди 6 години

Имаше един футболист, дето го напълниха с олово в недалечното минало. Проблемът е, че май и "потърпевшия" не струва много...

26

Анонимен

преди 6 години

Футболист= безмозъчен *** с чувство за недосегаемост.По- надолу от тия амеби са само фулболните фенове.

25

"-"

преди 6 години

21 годишен ке---леш, който е решил, че новият му социален статус на "футболист" го поставя над закона и го прави неприкасаем.Е, време е съдебната ни система да демонстрира - прав ли е или не!

24

Анонимен

преди 6 години

И този го пуснете.

23

кракра

преди 6 години

Артист, цигулар, актьор, учител, инженер, лекар не би извършил това.Това е характерно за футболистите/ритнитопковци, които вземат огромни заплати, ходят в чужбина, богати са,на 100000 от тях един само е като Гунди и други големи български футболисти.Почти всичкиса с най-много средно образование, с диплома 3.50. Три години затвор му е малко на този гамен.

22

Анонимен

преди 6 години

ИЗЛЯЗАЛ ОТ ДИСКОТЕКАТА И ПРЕБИЛ ПЪРВИЯ СРЕЩНАТ БЕЗ НИКАКВА ПРИЧИНА САМ ГО Е ПРИЗНАЛ ПРЕД РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ЩОТО БИЛ ИЗНЕРВЕН ДОКАТО БИЛ В ДИСКОТЕКАТА!!НИЩО ЧУДНО ДА Е БИЛ НАШМЪРКАН!!!3 ГОДИНИ В ПАНДЕЛАТА ЗА ПРИМЕР НА ОБЩЕСТВОТО ТОВА ЩЕ МУ ДАМ АЗ АКО СЪМ СЪДИЯ!

21

Анонимен

преди 6 години

На снимките се виждало че е добре... ***, не можеш да си представиш един лек удар в главата какви последици може да има. Казвам ти го като човек, занимавал се с бойни изкуства от класа на военно приложните, а не с полицейски или спортни версии.

20

Анонимен

преди 6 години

Футболистите са гадна пасмина. В обществото се държат както се държат таксиметровите шофьори на пътищата - арогантно, самоуверено и нагло. Мислят си, че могат да обиждат безнаказано и го правят по много начини. Особено тея, които играят нападатели са и нахални, крадливи и лъжливи. Подлеят заради принципа. И когато се провалят или ги хванат винаги симулират жертва. Професионална деформация им е. А в дискотека съм сигурен, че тоя си е просил боя от самото си влизане.

19

Анонимен

преди 6 години

До наблюдател "Нгуенката" е вън от спорта,трябва да бъде осъден за опит за убийство.А лекарят,написал първончалната диагноза е некадърник,който също трябва да си понесе наказанието.

18

Анонимен

преди 6 години

Нгуен е побойник,който трябва да бъде осъден за побоя и за лъжепоказания.

17

Анонимен

преди 6 години

Да бе....На снимките от болницата се вижда че е в цветущо здраве. Даже няма синини. Каква е тази кома????Момчето е леко усмихнато и в коментарите продължава да отправя заплахи. Резил...за 500 лева егати театъра.

16

Анонимен

преди 6 години

Щом хемоглобинът е толкова нисък, значи има загуба на много кръв! Къдя дрямаха цяла седмица?! Бе тва навсякъде резил и безотговорност!

15

Анонимен

преди 6 години

а на доктора поставил грешна диагноза няма ли да му се търси отговорност? Всъщност сега заради грешната диагноза не могат да осъдят нападателя за нищо друго освен лека телесна повреда

14

До 25

преди 6 години

Е и ?

13

наблюдател

преди 6 години

Няма да стане футболист от Нгуенката.

12

ув

преди 6 години

Не винаги жертвата е невина ,да изчакаме да разберем какво е станало ,а то вие веднага разкрихте престъплението и кой е виновен . Браво следователи !