Снимка: Istock

Какво ви очаква през следващите дни според рождената ви дата (без значение от месеца, в който сте родени), вижте в седмичната ни нумерологична прогноза.

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец

Новата седмица може да ви зарадва с неочаквани финансови печалби и вълнуващи възможности в работата ви. Определено пред вас се отварят вратите на растежа и напредъка.

Творческите ви идеи ще получат добра оценка, което ще ви помогне да напреднете в кариерата. Също така ще разполагате и с време да се насладите на хубавите неща в живота, правейки дните ви по-приятни. Цвят лавандула ще ви носи положителни вибрации.

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец

През новия период е възможно да се изправите пред много задачи, които изискват незабавното ви внимание. От решаващо значение е да не поемате твърде много дейности наведнъж, тъй като това може да затрудни вземането на решения. Ако ви е трудно да вземете решение, опитайте се да останете съсредоточени върху най-важното. Отдайте се на спорт и любимите ви занимания, за да се разтоварите от стреса. Сивият цвят във всичките му нюанси ще ви носи стабилност.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase