Снимка: БГНЕС
fallback

Лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов коментира дали има шанс за съставяне на правителство в рамките на юбилейното 50-то Народно събрание.

"Какво ще се случи и кой би бил няма никакво значение, когато ние нямаме национални позиции, нямаме парламент, който да защити националния интерес”, каза Борисов.

Oще по темата
Той отбеляза, че е натъжен от случващото се и е трудно да слуша какво се говори в пленарна зала. "ЕК излезе с доклад как българският народ е пропилял времето и милиарди, много милиарди по ПВУ, еврофондовете за съжаление не се използват от българите и едва след май месец правителството започва да работи по тях”.

В свой стил Борисов каза, че вместо да се дискутират и решават важни въпроси, депутатите се занимават с кокошкарски обиди. И допълни, че предстои среща на върха на НАТО, а все още не е решено кой да ни представи на нея.

"По наше време, поне аз като бях премиер, аз ходех по европейските съвети, а главнокомандващият ходеше по срещите на НАТО. Трябваше вече да имаме позиция", категоричен бе лидерът на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

149

Анонимен

преди 6 дни

КАКВО,БУДА ОТКАЗАЛ ВРАТНИТЕ ПЪРЖОЛКИ АЛАНГЛЕ И МИНАЛ НА ГРИЛОСАНИ КОКОШКИ??!!!...

148

К.Мизински

преди 1 седмица

Нерез,който следва арменската си жертва в прайда и с помоща на итн кучетата,успя да я хване.А кучетата,те ще продължат да лаят,докато им хвърлят някой по тлъст кокал.

147

....

преди 1 седмица

......

fallback