146

Анонимен

преди 1 седмица

КАКВО,БУДА ОТКАЗАЛ ВРАТНИТЕ ПЪРЖОЛКИ АЛАНГЛЕ И МИНАЛ НА ГРИЛОСАНИ КОКОШКИ??!!!...

145

К.Мизински

преди 1 седмица

Нерез,който следва арменската си жертва в прайда и с помоща на итн кучетата,успя да я хване.А кучетата,те ще продължат да лаят,докато им хвърлят някой по тлъст кокал.

144

....

преди 1 седмица

......

143

Анонимен

преди 1 седмица

Тиквата създаде невъобразима атмосфера на корупция, във вече прогнилата от комунистическо управление държава, през която се просмука Дебелян

142

Анонимен

преди 1 седмица

Еми кокошкарите се занимават с кокошкарски проблеми. Какво неясно има?

141

Боби

преди 1 седмица

Като не работите, за какво гласуват хората за вас? Не съм виждал по-големи негодници и мързеливци от сегашното поколение политици. Дано пукнат по-скоро и да додйе ново поколение. Докато не умрат, няма де оправят нещата. Как не го удари един инфаркт този тиквунгер. Ще ни улекне след неговата смърт.

140

Анонимен

преди 1 седмица

Когато не ти излезнат сметките съжаляваш за похарченото но вече е късно да се жалваш ще си понесеш бремето

139

Анонимен

преди 1 седмица

Когато имаш многоКеш и си купиш избори и искаш да властваш и управляваш разбираш че не може да си купиш народната любов въпреки че си пазаруваш партии и депутати Голяма катастрофа ще е за Герб правителство с ДПС и ИТн

138

Анонимен

преди 1 седмица

Като ви знам какви сте разбойници по-добре по-малко да работите. :-)

137

ДЪНО

преди 1 седмица

Стига се оплаква, а работи.С ДПС имате достатъчно гласове,за да може да вкарате дневен ред и да започнете работа.Нали си пръв,нали това искаше.Поне да каже,че не иска да управлява,а все търси вината в другите.Не му ли писна?

136

Анонимен

преди 1 седмица

Драматургията на Борисов ми идва в повече Всеки народ си заслужава избраниците това в Парламента е отражение в огледалото на манталитета и менталното заболяване на Българите Жалко много жалко че търпим и се радваме на простотията пробихме дъното и копаем по на дълбоко

135

TUXO MYTPO

преди 1 седмица

Тихо Баце, да не те дадем на ГД БОЕЦ, че ако знаеш какво ти мисли Жоро Боеца, ще се наCEPиш от страх. (иска да те турга в бай Ставри)

134

СЛУШАЙТЕ КИРО...

преди 1 седмица

ЕДНО НОРМАЛНО ИЗРЕЧЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ - САМО ЛЪЖИ, ОБИДИ, НАПАДКИ.... ТА ЧАКАТ РАБОТА ОТ НЕГО...... СИГУРНО И ОБУВКИТЕ ОЩЕ МУ ГИ ВРЪЗВА ТАТКО МУ...

133

Успешен инвеститор

преди 1 седмица

Че кога сте работили? Само получавате над 10 бона на месец + откраднатите пари. Да бяха мен сложили за премиер, ще разпределя правилно парите, защото нямам интерес да взема нито стотинка. Но обикновените хора не влизат в парламента, явно трябва да стана още по-богат, да създам партия и да им бия шута на онези. Знам, че не съм като тях и никога няма да бъда. Пари от държавата никога не бих взел, но само от инвестиции бих печелил както и сега, но само мои пари. Чужди пари не бутам.

132

чудя се

преди 1 седмица

Кой от двама ви е Гр ух и кой К ви?!

131

Манхатънгейт

преди 1 седмица

Някой разбра ли коя е другата Мата Хари от която Боко има дете и й е купил апартамент в Манхатън. Това са твърдения на Гешев. Както и ,че Боко е изнасял чували в брой със авио-отряд 28.

130

Боко с дупето широко

преди 1 седмица

Боко явно е много миpuзлив ,че никой не иска да се доближи до него. Освен ДПС. Боко Развали предният кабинет. Сега е негова отговорността да направи нов.

129

Защо

преди 1 седмица

Съвсем тихичко пуснаха единият "контрабандит" за който 2 месеца Бойко и цялата кохорта тръбяха че е свързан с ПП-ДБ и по-конкретно с Асен Василев, Бойко Рашков и .... Е сега защо по същият начин не се обясни на обществото, че този "контробандит" всъщност не е контрабандит !

128

Анонимен

преди 1 седмица

големият работяга в крадене на едро за чужди държави от българския бюджет -- чрез неправилно разпределение на парите за различни дейности и покупки. Искаме те скоро в затвора.

127

Анонимен

преди 1 седмица

магаре да вържеш като председател на ГЕРБ повече работа ще свърши от тиквата.