Снимка: БГНЕС
fallback

Само едно нещо можем да направим - да започнем да работим от днес. И ние, като ваши ръководители, като хора, които сме заявили, че носим отговорност, и искаме да започнем да вършим положителни неща за страната, да започнем да ги върши. Вече всеки български гражданин, независимо дали е гласувал за партия "Величие" или не, има представител в Народното събрание, заяви Ивелин Михайлов.

Той и полковник Марков заявиха, че доброволци са помагали за организирането на предизборните им изяви. Те са плащали за озвучение, зали и т.н.

Михайлов заяви, че ще изискват от депутатите си в НС да нямат арогантно отношение към хората:

"Депутатът не е нищо повече от човек, който представлява народа и трябва да извърши работа от името на народа", допълни той. "Нашите депутати трябва да проявяват човечност, трябва да действат за хората и да мислят за хората."

Лидерът на "Величие" каза още, че причината той да не се кандидатира за депутат, е за да може да е сред хората.

"Още от началото ни слагат думи в устата, които не сме казали - че ние ще сме новата патерица на сглобката", заяви Михайлов.

"Да казваме, че няма да ви предадем, звучи като клише. Гледайте ни какво правим. Надявам се, че резултатите няма да ни ги откраднат до край, защото и такъв процес тече - да ни крадът гласове", заяви на свой ред полковник Марков. "Засега сме спечелили битката, но въпросът е да спечелим войната."

Той предупреди, ме сглобката може да има "по-голяма, недивидима част", а работата на "Величие" е да ги освети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

277

Homer

преди 2 седмици

Васил Иванов Кунчев!!!!!!!!!!

276

Анонимен

преди 2 седмици

Новият Бойко атакува

275

Анонимен

преди 2 седмици

Социологическите агенции не били хванали успеха на тази партия. Ами как да я хванат, като тя дойде от нищото т.е. с помощтта на хакерска атака. Така мисля аз и друго обяснение не мога да измисля. Пълна загадка.

fallback