277

Homer

преди 2 седмици

Васил Иванов Кунчев!!!!!!!!!!

276

Анонимен

преди 2 седмици

Новият Бойко атакува

275

Анонимен

преди 2 седмици

Социологическите агенции не били хванали успеха на тази партия. Ами как да я хванат, като тя дойде от нищото т.е. с помощтта на хакерска атака. Така мисля аз и друго обяснение не мога да измисля. Пълна загадка.

274

Анонимен

преди 2 седмици

Много масово военните навлязоха в политиката. Това не е добре.

273

Анонимен

преди 2 седмици

До 274НОВ ПРОЕКТ НА ДС!ЩЕ БЪДЕ ТОЛКОВА УСПЕШЕН КОЛКОТО ''А'' ОТБОРА НА РАДЕВИТЕ ОТ ХАРВАРД. ПРЕДИ ТОВА ГЪЛЪБ ПТИЦАТА ОТЛЕТЯ .ГЕНЕРАЛА ПОСРАМИ ПАГОНА С НАЗНАЧАВАНЕ НА ВСИЧКИ КУМОВЕ КУМИЦИ, ЛЮБОВНИЦИ СЕКРЕТАРКИ. ТЕЗИ ЩЕ ПОСЛЕДВАТ ТРАЕКТОРИЯТА НА СЛАВИ.ВЪПРОСЪТ Е В ДЪРЖАВАТА НЕЩАТА ДА СЕ ПРОВАЛЯТ ЗА ДА СЕ ОТВРАТИ НАРОДА ОТ НАТО И ЕС.ЦЕЛТА ТА РЕШЕТНИКОВ Е БАВНО ВРЪЩАНЕ КЪМ МОСКВА И ТУК ЩЕ СВЪРШИ РАБОТА РАДЕВ

272

Заради затлъстяване

преди 2 седмици

Добре де , гледаме фактите и делата. Изгонен от НСО при Първанов защото е бил нефелен да издържи годишния изпит по Физическа подготовка. При това няколко години са му правени компромиси, вместо да го изгонят още като капитан , защото още тогава стана ***. Къде намери приют? Разбира се при *** в НБУ. И в момента е на преподавателско място там. Нито от военно разузнаване разбира ,нито от антитероризъм. Просто бивш опричник , пандурин изгонен заради затлъстяване.

271

Банкеръ

преди 2 седмици

Имам чувството,че отдолу коментират Социолози.Не разбрахте ли,че берачите на ягоди в Англия,тези в Испания,Франция са там за пари инак си обичат България и ще се върнат някога,но не за Мин.заплата.Ножа е опрял кокала и много скоро може да има унизени,бити и убити политици.Те живеят в свой си свят.Чудя се какви Социалисти могат да бъдат Гергов,Бенчев,Дъбов.По селата е пълна разруха.Няколко арендатора останалите лапат мухите.В градовете пък работят да карат 20г.кола и да се нашият вечер.Европа май

270

Анонимен

преди 2 седмици

И потече величие от всички дупки

269

Всеки знае

преди 2 седмици

Поредната патерица в България на стария рептилоид от Кремъл. Но се надяваш на някакъв сводник по потник е единствено признак на отчаяние.

268

Анонимен

преди 2 седмици

От кой обор ги измъкнаха тия "интелекти". С външен вид на бабаити от селска дискотека. Сега скоро и бързо ще си напълнят с народната пара овчарските торбички. Дано поне сменят външния вид като влязат в парламента. Прости *** Бай ***. Интересното е кой ем е купил гласовете и как саэфалшифицирани изборите за са влязат тези елементи

267

Анонимен

преди 2 седмици

Тия са някаква военизирана секта от примитивни селяни "патриоти". Спрели са в 18 век.

266

Анонимен

преди 2 седмици

Провинциални простаци. Трябва със закон да се забрани на военни, полицаи, пожарникари и други индивиди били под пагон, да се кандидатират да каквито и да е обществени позиции. Те не са със самостоятелно мислене, податливи са на команди и корупция, неинтелигентни. За съжаление във всички партии е пълно с такива.

265

Партия еднодневка

преди 2 седмици

Молят се да има кабинет защото знаят че на следващите избори ще са вече история . Партия тип Бареков , Яни Янев и сие

264

До парадокс

преди 2 седмици

Не е необходимо да те показват по телевизията, за да се изложиш. Тези бяха активни в Youtube и др. и ги чухме и ги видяхме...!!! Не показаха Уважение към Българският народ!!! Но има и хора без самоуважение, които гласуваха за тях!!!!! Жалко!

263

Парадокс

преди 2 седмици

99 процента от коментарите под тази статия са негативни. Насочени са срещу партия, която не беше рекламирана от нито една голяма телевизия и до последно беше игнорирана от т.нар. социологически агенции. Същата партия никога не е участвала във властта и дори не е била в парламента. Изглежда троловете платени от ГЕРБ, ПП-ДБ и Митрофанова са активирани да плюят още по-яростно по Величие.

262

Анонимен

преди 2 седмици

ВЕЛИК ПСИХОПАТ И ЛЪЖЕЦ СИ МАРКОВ- ОБРА НАРОДНАТА ОТВРАТ И ОМРАЗА!

261

Освен за манджата

преди 2 седмици

То дела нямате , но имате разнопосочно говорене на взаимоизключващи се виждания,тези и политики , тоест за всеки по нещо. Факт е ,че Марков е изтърсак на НБУ и, че е на заплата там.Факт е,че е по дебел от Боко и това в срам за бивш охранител. Дебел човек не е в кондиция да се бори...освен за манджата.

260

Зозо

преди 2 седмици

Групата на Безразличие ще се разпадне и ще гласуват с Боко и Шиши :))))))))))))))))

259

ГхЪкхх

преди 2 седмици

Някой да каже нещо от неофит рилски ?

258

Осветен

преди 2 седмици

Ами и то до сега само гледаме. И нищо. Сглобки и заварки . Пък . За освещаването -поп.