Младите хора казват, че не се интересуват от политика. Проблемът е, че политиката се интересува от теб. Когато политиката и политиците се интересуват от теб, ти би било прекрасно да го направиш. Това коментира експертът по публични комуникации Александър Христов в специалното ни студио "Изборите днес" на телевизия Bulgaria ON AIR.

Радиоводещият Драгомир Симеонов напомни, че за 3 години сме имали 7 избори, което означава, че сме имали около 7 месеца предизборна кампания.

"Не е малко. Ако искам да напомня на моя избраник, че нещо зависи от мен, на следващите избори би трябвало да не гласувам за него", добави Симеонов пред Bulgaria ON AIR.

Според музиканта Венци Мицов няма достатъчно разяснения какво се случва в европарламента.

"Там има хора, които стоят в листите. Ако ги питаш какво се случва в европарламента, не могат да ти обяснят", каза Мицов.

Мицов смята, че в предизборната кампания е имало много компромати, които не водят до нищо добро, като в крайна сметка гласуват само твърдите ядра.

Симеонов определи кампанията като нарцистична: "Имах усещането, че всеки сам си е намислил неща. Това е странно за общ политически субект", изрази мнение радиоводещият.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase