44

Гламав народ

преди 2 седмици

Кото гласува за престъпници да п0кне или да се изнася от България. Всички партии са мафия. Долу партийния модел.

43

Човекът Хумус

преди 2 седмици

Интересите на "младите" са плод на възпитанието от страна на техните родители и учители.

42

емигрант Австрия

преди 2 седмици

Старческото стадо с мало умни безполезни излишни и нагли животи и хрантутници сте най голямото зло и проклятие за България.Радвам се ,че аз с моите деца и 7 млн.българи не допринасяме с нито 1ст за вас комуноотпадък и призовавам и всички останали млади хора -незабавна евакуация от булгурото старческо гето. Не е случайо,че качествените българи 7 млн.сме навън,а там сте утаени тинята с отп-дъка

41

Анонимен

преди 2 седмици

До Емигрант 29. Че какво искаш бе ? Някой да свърши всичко и ти наготово вече да си доволен ?

40

Анонимен

преди 2 седмици

До Един 38. Като гласуваш за статуквото как му пречиш ?

39

Анонимен

преди 2 седмици

Те се интересуват. Не се интересуват от така наречните "политици" окупирали политиката.

38

деморализация

преди 2 седмици

В началото бе КуКу на Алгафари. Голямо мазило, подигравка със свободата на словото. След това полтъргейсти по Радиото обработват шофьорите защото може да се слуша без да се гледа. Ако човек се опита да се обади по телефона да каже и той какво мисли, телефона е винаги зает. Имаше една журналистка с В. Вероятно не беше истинското и име. После Слави 30 дълги и продължителни години продаваше застояла социалистическа носталгия ...

37

м-р Коул

преди 2 седмици

Който и да изберете до 1г ви изпращам на фронта в Украйна. 2030г.Бългая няма да има

36

Анонимен

преди 2 седмици

Не ни писна от избори, а от нагли, лицемерни, лъжливи физиономии.

35

ДС

преди 2 седмици

Пародия на избори!

34

Реалист

преди 2 седмици

Това бяха най-безмислените избори! Държавата си работеше добре!

33

Отвратен

преди 2 седмици

Бойко Борисов е виновин! Трябва да протестираме срещу него и безумията му! Нарцисист, лъжиц, измамник!

32

Пародия на Избори!

преди 2 седмици

Мутро-мафията си направи избори в хаос, без правила, с ниска избирателна активност, с купен вот под строй и измами! Това Не са честни избори! Българите не вярват на ЦИК и РИК-овете. Всичко е дискредитирано и фалшиво според мен! Затова и получихте ниска избирателна активност! Нямат стойност такива избори!

31

До емигрант

преди 2 седмици

Ти си живо доказателство за това което съм написал !Това е истината,виж постовете на наборите си,за да видиш кой мяука.

30

Стар

преди 2 седмици

Като ги чета по долу виждам че има бая хора които още нямат години за гласуване но имат неопровержимо мнение ,почиващо на изнесеното" във Фейсбук и Гугъл и естествено знаят кой е МАФИЯТА,въпреки че не са били родени когато тя се пръкна у нас!

29

Емигрант

преди 2 седмици

До 27 чичото - защо мяукаш срещу младите бе, какво им предостави ти в животът си за да бъдат доволни ? 35 г. допринесе ли с нещо да ги няма червените боклYци като Тиквата, Пеевски който и в САЩ е известен с корупцията си, Нинова която е "червеносиня", Костов който ограби пръв спестяванията на хората, какво стана с ЛУСТРАЦИЯТА известно ли ти е кой реши да бъде заметена, а кой допусна антикомституционна шайка на етническа и верска основа да бъде в НС, младите му виновни, а ти СВЕТИЦА невинна ?

28

fifi

преди 2 седмици

И защо ли? кат ги гледаш тез токсични политици, от които лъха даже направо смърди на лицемерие, безвремие, омраза... то няма как да искаш да ги избираш за да ти правят поредния алъш вериш. Отговора не е просто очевиден - той направо боде очните ябълки. И пак има някой да пита "защо ли"

27

чичо

преди 2 седмици

Чета и виждам по долу постовете на младите .Трябва да си много п.р.о. с. т за да мислиш че бъдещетона държавата не зависиот теб ,а от останалите,като същевременно имаш огромно мнение за себе си и неоценените си способности И има голям проблем с голяма част от днешните млади и въпющата им непросветеност.Има случаи на фрапираща малоумщина.....А за хората свикнали само да получават и да намират кусури,нищо и никога няма да е в ред. /а платените т.р.о.лове които въобще не мислят са друга бира/.

26

Ходих за гъби

преди 2 седмици

Мицов, 300 килограмовият спартанец, ще дава акъл на младите.

25

Млади са още..

преди 2 седмици

По добре да си живеят живота, а не като младита на Путин - да умират на фронта, за да са богати Путин и за, милиардите на червените олигарси в Русия....