Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив
fallback

Слави Трифонов обяви, че има симптоми на коронавирус и затова не се появява публично.

Партията на Трифонов "Има такъв народ" е сочена за втора политическа сила според някои изследвания екзит пол и трета - според други.

Oще по темата
"За да не си задавате излишни въпроси тази вечер: Имам симптоми на ковид и си правя необходимите изследвания. И тъй като личната отговорност го изисква, съвсем логично съм се самоизолирал", написа той в социалната мрежа.

"Но това не е важно. Важно е това, което се случи днес. Важно е това, което вие направихте днес. Ако сте си задавали въпроса как изглежда суверенът, ето така изглежда.

Обикновено след изборите всички партии се обявяват за победители. Днес победителите сте вие! Вие си поискахте властта и промяната е неизбежна", заявява Трифонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

273

СЛАВИ Номер 1

преди 3 години

Няма втори като Слави.Няма първи като него.Единствен. Неповторим.Легенда.. Класика.Той е един НЕВЪОБРАЗИМ феномен,една цяла енциклопедия и култура.Уча се от него. Израстнах, порастнах с него. С музиката, идеалите, ценнодтите, позициите и великодушието му. Той е човек достоен да управлява България. Той е достоен за респект и възхищение.Обичам те, Слави, като твоя почитателка и съгражданка.Обичам те като музикант, звезда, обществена личност, българин и човек.ЗА МЕН Е ЧЕСТ ДА ТЕ ОБИЧАМ

272

ББ

преди 3 години

До Анонименхаха Недялко ти ли си бре...само ти си плющиш по 50 плюса на простотийте и цинизмите които бълваш,да не ти подариха сайтчето,изразните,правоймащ,...ама не можахте да промените реалността...и това е началото...18% ще се превърнат в 80% за този които тръгне с Народа ни и работи за Лустрация,избираеми прокурори,независима Съдебна система,Справедливи и Строги Закони за всички,Образование,Здраве...останалото е лъжи и отклоняване на вниманието с клюки...беден духом!!!

271

PETKO VOJVODA

преди 3 години

TE POGREBAHA BULGARIA

fallback