Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Избирателната активност в страната към 17:00 часа е 38.2%, показват Exit Poll резултатите на Gallup International.

Избирателната активност към 15 часа е по-ниска е от 2017 г., но не и много по-ниска, заяви пред Нова тв политологът Първан Симеонов.

Още по темата
"С вдигането на активността се покачва и интригата. Активността работи различно за партиите и електоратите. За първи път има масово машинно гласуване, предстои да видим как ще се отрази този фактор", каза още Симеонов.

"Вотът от чужбина ще става все по-важен фактор. По един или друг начин трябва да запазим политическата връзка с тези хора", заяви Първан Симеонов.
 

Коментари Напиши коментар

246

Анонимен

преди 6 месеца

Тиквата ще направи правителството, срещу мафията никой не смее да рита, ще принуди я слави я доган да се съюзят с него. Така е било, така и ще бъде - проста матматика (статистика)

245

ВОТЪТ ОТ ЧУЖБИНА

преди 6 месеца

...не само все по-важен, но и срещъ ГЕРБ. Никой от тези хора, които стоят на опашки с часове, за да гласуват, не е на хранилката на ГЕРБ. И всеки от тях е отишъл да даде вота си срещу снимките и срещу срама, който бере. Вотът от чужбина е продължението на протестите от лятото, но без Отровните. Възможно е този вот да вкара Възраждане в парламента.

244

Анонимен

преди 6 месеца

вкараха мутро-чалгаря в парламента,както и сестра Галева... нямам думи, тези ли ще ни вкарат в шенген?...едва ли